Nyheter

Info før Råde

Lørdag er det duket for lokaloppgjør da vi møter Råde i deres idrettspark. Avspark er klokken 15:00.

Våre gutter leverte en god prestasjon i forrige runde mot Tistedalen. Vi håper og tror at vi også mot Råde kan levere god angrepsfotball.

Premissene før de tre siste serierundene er at vi i beste fall kan bli nummer to. Det mest realistiske er at vi ender opp som nummer tre. Mest ventelig vil både FFK 2 og Sarpsborg 08 2 innta de to første plassene.

Når dette er sagt skal vi prøve å gjøre det vi kan for å vinne de tre siste kampene. Klarer vi dette vil vi også få flere poeng enn det vi fikk da vi rykket opp til 2.divisjon i 2014. Klarer vi dette har vi gjennomført en sesong over forventningene når det gjelder poengfangst.

Skal vi klare dette må vi levere en god prestasjon mot Råde. I skrivende stund innehar de 4. plassen, men er hele elleve poeng bak oss. Rødtrøyene ligger fem poeng foran Borgen og vil med seier mot våre gutter mer eller mindre sikre 4. plassen. I forhold til forventinger og ressurser har de kanskje levert en svakere sesong enn forventet. Når dette har sagt har de i løpet av sesongen mistet noen gode spillere. Disse har stort sett blitt erstattet med egne juniorspillere. Før overgangsvinduet stengte sikret de seg imidlertid den rutinerte og gode venstrebacken Joe Lunde fra Østsiden. Til tross for noen feilskjær her og der er seiersfrekvensen forholdsvis stabil. I siste kamp beseiret de Kråkerøy 2 hele 5-1.

Vi antar at Råde er meget revansjelystne etter det motsatte oppgjøret på Bellevue. Da vant vi meget fortjent 2-1 etter et meget spennende oppgjør. Mest ventelig vil vi få et tett og jevnt oppgjør igjen mellom to unge lag.

Vi har stort sett gjennom hele sesongen hatt mange ute med skader. Heldigvis har de som vanligvis figurerer i en første ellever holdt seg skadefrie. Dessverre har det den siste tiden blitt flere og flere på sidelinjen. I skrivende stund teller den nå åtte spillere. I tillegg har Numan Øzdemir blitt pappa og vi har i den anledning innvilget han noen dager pappa permisjon. Vi gratulerer så mye til Numan og hans kone med dere første barn. Christopher Hjelkrem er også utilgjengelig på grunn av jobb.

Dette betyr at det vil bli en gylden anledning for andre å vise seg fram og med det levere inn en god søknad i vårt videre arbeid.

Lørdagens kamp er en del av en stor folkefest i Råde. I den anledning oppfordrer vi så mange som mulig til å ta turen for å få med seg dette lokaloppgjøret.

Vel møtt til fotballfest!