Nyheter

Storseier mot Tistedalen

Det ble en komfortabel ettermiddag på Tistedalen stadion. Etter en bra gjennomført kamp endte det med 8-1 seier.

Vi var på forhånd enige om å slå tilbake etter tre kamper uten seier. Med mange spillere ute og mot en motstander som måtte vinner var vi likevel litt spente. I tillegg var underlaget uvant i form av en noe ujevn gressbane.

Kampen startet med to angrepsvillige lag. Vertene hadde et skudd i stolpen etter to-tre minutter, men derfra og inn skulle det stort sett handle om et lag.

Hjemmelaget etterlot seg store rom som vi utnyttet godt. Videre hadde vi flere spillere som hadde en god dag på jobb. Etter en forrykende første omgang sto det 5-1 til pause. Det ble også noen flotte mål. Spesielt 5-1 målet var en overgang av særdeles høy klasse. Ikke alltid man går til pause med en slik ledelse, men fokuset vårt var å levere en enda bedre 2.omgang.

Vi fikk en meget god start på 2. omgang hvor vi satte ytterligere to mål i nettet det første kvarteret. Utover i omgangen ble avstanden hos begge lag enorme. En årsak var at vi hvert minutt fikk overganger i kategorien «må gjennomføres», men i ettertid burde vi ha avbrutt flere av disse for å gjenopprette ønskede avstander. Når dette er sagt burde vi ha puttet flere mål, men innløpene på våre innlegg ble noe halvhjertet. At vi også tok hver overgang gjorde at vi ikke fikk fylt opp med nok spillere i boksen.

Kampens siste scoring var imidlertid av høy klasse. Etter flere vridninger på Tistedalen sin halvdel fikk vi spilt igjennom våre høyreback Mads Dyrseth, han la ballen på sølvfat til Aleksander Braun Andresen som fikk æren av å sette inn vårt åttende mål for dagen.

Oppsummert en flott gjennomført kamp. Klimaet i kampen ble tidlig noe uvant. Gedigne rom og avstander hos motstanderen gjorde at vi kunne sette opp angrep hvert minutt. Dermed fikk vi som nevnt for store avstander mellom våre lagdeler. Uansett fint å se at vi fullfører kampen med stil.

Neste kamp blir langt tøffere. Da møter vi Råde i deres idrettspark.

Vi takker Tistedalen for kampen og ønsker de lykke til i de tre siste kampene.