Nyheter

Info før Sarpsborg 08 2

Mandag kommer Sarpsborg 08 2 sine rekrutter på besøk. Avspark er klokken 19:30 på Bellevue.

Sarpsborg 08 2 ble før sesongen ansett som den største opprykksfavoritten i Amedia- ligaen. Det er dog ikke alltid lett å vite hvordan man prioriterer sitt 2. lag. Allerede fra første serierunde har det vært tydelig at Eliteserie klubben ønske å ha sitt 2. lag høyrere enn nivå fem i seriesystemet. Til og med deres deltakelse i Europa ligaen har ikke gått ut over mannskapet de har stilt i 4. divisjon. Dette skyldes hovedsakelig at de har en veldig stor A- stall. I tillegg har de vært heldige med skader.

Noe må man som regel betale når man er involvert på så mange arenaer. Betalingen har kommet i form av seks strake tap i Eliteserien. Når dette er sagt er det bare å ta av seg hatten for at de har kommet til gruppespillet i Europa ligaen.

Status før denne kampen er at vi bør vinne for å klare vår målsetning om opprykk. Det er lite trolig at 08 vil avgi mange poeng i sine resterende kamper. I tillegg har de også FFK 2 pustende i nakken.

I motsatt oppgjør endte det med 3-2 seier til våre gutter. Dette gjør at vi igjen har troen på at vi kan overraske. For å klare dette må vi vise en større effektivitet enn det vi har gjort i våre siste kamper. Videre må vi tillate våre gjester så få sjanser som overhodet mulig.

Mannskapsmessig har vi fortsatt en bataljon ute med skader, men fra våre siste kamper er det ikke de helt store forandringene.

VI skal gi alt vi har for å bevare spenningen i opprykkskampen.

Håper mange tar turen for å heie på våre gutter.