Nyheter

Info før Sparta Sarpsborg

Lørdag går turen til Sarpsborg hvor Sparta er motstander. Kick off klokken 15:00.

Forrige kamp endte med et braktap med 4-0 mot Rakkestad. Resultatet gjenspeilte overhodet ikke kampbildet, men dette var dagen hvor alle mulige marginer gikk mot oss. I tillegg gjorde vi store foran begge mål. Med andre ord var vi ikke gode nok, men 11 store målsjanser burde normalt sett holde til seier.

At vi gjorde så mange feil har vi prøvd å finne ut av. Dette er sammensatt, men vi kan ha vært utsatt for noen “fokus tyver”. Dette kombinert med andre faktorer gjorde at fallhøyden ble stor.

Vi har denne uken prøvd å gjøre de riktige tingene både på og utenfor treningsfeltet. Ut i fra prestasjonene i B- kampen mot Råde, og ikke minst våre tre treninger, vitner det om en spillergruppe som har tenkt til å slå tilbake.

Lørdagens motstander har levert en bra sesong. De har hatt en litt tynn spillerstall, men de har mange gode spillere å velge i. De har i den senere tid fått inn flere forsterkninger. Dette har ført til at de i skrivende stund innehar 7. plassen på tabellen.

I siste kamp tapte de 2-1 mot Kråkerøy 2. Før dette hadde de tre seire på rad. Blant annet beseiret de Borgen 4-2 på hjemmebane. I motsatt oppgjør endte det med 2-0 seier for våre gutter.

Når det gjelder vårt mannskap så er det ikke de helt store forandringene. Vi har noen som er ute med småskader. Dette gjelder Ole Kristian Hagmann (rygg), Daniel Ark Saastad (hamstring) og Mads Dyrseth (ankel). Ellers er det ikke noe nytt på de som har vært ute en stund. Disse er: Jørgen Lindum Røine (korsbånd), Marius Christensen (hamstring), Sander Aune Braathe (lyske), Christopher Szwarc (ankel) og Joakim Hermansen (kne).

På den positive siden er både Petter Kobberstad og Terje Tangen tilbake igjen etter sine skader.

Vi gleder oss til kamp og håper mange tar turen for å støtte oss.