Nyheter

Info før Rakkestad.

Lørdag gjester Rakkestad Bellevue. Avspark er som vanlig klokken 15:00.

Analysen av Kråkerøy 2 viste at vi foruten de første 20. minuttene av kampen leverte en meget god prestasjon. Spesielt offensivt gikk det virkelig unna i svingene. Honnør også til Kråkerøy 2 som bød opp til dans. Kampen ble derfor særs underholdende for den nøytrale tilskuer.

Lørdagens motstander er også i godt driv om dagen. De er faktisk ubeseiret på sine åtte siste kamper med statistikken 4-4-0. Laget fra indre Østfold er et godt kollektiv som har sin styrke i hardt arbeid.

I det motsatte oppgjøret endte det med 4-1 seier til våre gutter. Rakkestad er helt sikkert lystne til å revansjere seg.

Vi har de siste ukene slitt en del med sykdom og skader. I B- kampen mot Lervik tirsdag (0-0) manglet vi totalt 14 spillere som kunne ha spilt. Heldigvis så det bedre ut på gårsdagens trening hvor vi var 26 spillere tilstede (fire av disse var fra juniorlaget).

Når det gjelder skader er fortsatt Jørgen Lindum Røine (korsbånd), Marius Christensen (hamstring), Christopher Szwarc (ankel), Joakim Hermansen (kne) og Petter Kobberstad (kne) utilgjengelige. Sistnevnte er dog tilbake i lett trening etter åtte uker på sidelinjen. I tillegg er Terje Tangen fortsatt ikke helt helbredet etter smellen mot Askim.

Gledelig er det at Christopher Hjelkrem har kommet tilbake til oss etter et opphold i Sarpsborg 08. Med litt mer trening og kamper i beina kan han bli en viktig brikke i innspurten.

Med andre ord så ser det i skrivende stund ut til at det ikke blir de helt store forandringene på mannskapet fra Kråkerøy 2 kampen.

Hvis man er glad i Sprint og i tillegg liker offensiv fotball er det bare å ta turen til Bellevue lørdag ettermiddag.