Nyheter

Spennende mot Kråkerøy 2

Som i det omvendte oppgjøret ble det en sjanserik og spennende affære mot Kråkerøy 2. Til slutt var det våre gutter som kunne strekke armene i været etter å ha vunnet 2-1.

Gjestene mønstret et bra mannskap mandag kveld. Det var også de som kom best ut av startblokkene. Kråkerøy 2 kom ut i et høyt og et bedre press enn det vi er vant med. Dette førte også til noen ugunstige balltap for vår del. I tillegg var vi til tider uorganiserte i det bakre leddet. Resultatet av dette var at gjestene kom til tre- fire gode muligheter. Heldigvis var vår keeper for dagen, Isak Gullåsen våken og god.

Etter hvert greide vi å spise oss inn i kampen. Vi produserte noen flotte angrep hvor Marius Svendsen i Kråkerøy buret vartet opp med noen viktige redninger. I det 29. minutt måtte han imidlertid kapitulere. Et flott angrep endte med at Aleksander Braun Andresen ble spilt igjennom ned til dødlinjen. Inne foran mål ventet Alban Ramadani, som resolutt banket ballen i nettet.

De resterende minuttene fram til pause skapte vi ytterligere noen sjanser, men uten å få uttelling. Dermed 1-0 til pause.

Etter en god og produktiv pauseprat var vi klare for de siste 45 minuttene.

Denne omgangen var det de hvite og blå som satte standarden. Vi fikk flere gode brudd på Kråkerøy høyt i banen. Dette medførte til flere store sjanser, men vi måtte vente til det 64 minutt før uttelling. En flott kontring endte med at Alban Ramadani traff stolpen. Returen havnet til slutt via Andreas Andreassen til Mads Dyrseth. På vakkert vis fikk vår høyre kant skrudd ballen bort i lengste hjørnet (via stolpen).

Etter dette hadde vi såpass med mange store sjanser hvor vi burde ha punktert kampen. Da vi ikke greide dette var det isteden Kråkerøy 2, som litt ut av det blå fikk inn en redusering. Da var det spit 85 minutter. Da ble det selvfølgelig noen hektiske sluttminutter, men heldigvis greide de ikke å skape nevneverdig med muligheter.

Fem spennende overtidsminutter senere kunne vi til slutt juble for tre fortjente poeng.

Mye bra å ta med seg fra denne kampen. Etter en dårlig start greide vi å heve oss betraktelig mot et bra Kråkerøy 2- lag. Hele 14 store målsjanser er også meget bra, men uttellingen burde ha vært bedre. Ni målsjanser imot (som i bortekampen) er ikke bra, men dette til tross, en bra gjennomført kamp.

Vi takker Kråkerøy 2 for en fartsfylt og hendels rik kamp.

Slik denne ligaen har utviklet seg er det ikke noe annet enn å mobilisere på nytt neste helg. Da gjester Rakkestad Bellevue.

At vi fortsatt ligger foran Sarpsborg 08 2 og FFK 2 er imponerende.