OBOS Cup 2018

Sterk sportslig prestasjon av C-laget.

Sprints C-lag eller Sprint 3, har gått litt under radaren i år. De består av mange gamle og noen nye Sprintgutter og spiller i 7. divisjon i Østfold. De trener fast en gang i uken, men fokuset er på humør og kameratskap.

I går vant de 2-1 borte mot HSV 2 og er dermed i førersetet når det gjelder 1. plassen i 7. divisjon avdeling  2 og muligheten til å spille KM-finale senere i høst.

Sprint 3  har vært klubbens representant i OBOS-cupen i Østfold, som kårer fylkets beste breddelag fra 4. divisjon og nedover. Lørdag 8. september kl  17:00 på Seiersten Stadion i Drøbak spilles finalen i denne cupen mellom Korsgård og Sprint 3. Sprint har møtt Skiptvet, Trøgstad/Båstad og Ekholt på vei til finalen. De har bidratt på dugnadsiden bl. a. med arrangementet av Sprintdagen i høst og er trofaste rundt innecupene hver vinter.

Det er Henrik Jarl Ljungberg og Sondre Sølberg som har hatt ansvaret for laget i år, sammen med Knut Arne Hansen. Men nå forsvinner både Ljungberg og Sølberg til utlandet, slik at Mats Stølen og Are Brynildsen kommer inn i støtteapparatet.

Klubben ønsker lykke til i OBOS-finalen lørdag! Gullet skal hjem til Øya!