Nyheter

Info før Askim

Fredag går turen til Askim for vårt A- lag. Kampstart er klokken 19:00.

Med seier for både A og B- laget denne uken fortsetter den gode trenden for spillerne i A-stallen.

Begge lag hadde en god dag på jobben hvor Ås og Navestad ble beseiret med henholdsvis 4-0 og 12-0.

Som Ås er fredagens motstander også i poengnød. De har fortsatt muligheten til å klare seg, men da må poengene komme hyppigere enn tilfelle har vært til nå.

Askim har hatt en tung sesong etter opprykket. Så langt står de med åtte poeng etter 17 serierunder. Deres to eneste seire har kommet på bortebane mot Borgar (3-2) og hjemme mot Ås (3-2). I motsatt oppgjør endte det med 5-0 til våre gutter.

Etter rapportene er det til tross for en dårlig plassering på tabellen en god stemning i gruppa. Laget har et par spillere som innehar et godt nivå. Er vi ikke påskrudd kan disse skape trøbbel for oss.

Til vår fordel har nettopp fokus og tilstedeværelse vært en av våre styrker denne sesongen. VI har prestert stabilt godt gjennom egentlig siden i vinter. Dette var også tilfelle da FFK 2 påførte oss vårt første tap denne sesongen.

Mannskapsmessig er det ikke de store forandringene siden forrige gang. Gledelig er det at Oscar Holmen er tilbake igjen etter noen uker på sidelinjen. Dette betyr at Jørgen Lindum Røine, Marius Christensen, Joakim Hermansen, Christoffer Szwarc og Petter Kobberstad er på sidelinjen grunnet skader.

Vi håper noen tar turen til Askim for å heie fram våre gutter.