Nyheter

Total overlegne mot Ås

4-0 seier mot et ultra lavt liggende Ås- lag.

Gjestene hadde en tydelig kampplan denne lørdagen. De la seg særdeles lavt i en 4-1-4-1 formasjon. Denne taktikken kan være krevende å møte, men etter hvert fant våre spillere rom de kunne utnytte.

Våre to første mål kom derimot etter to cornere. Det første kom etter ni minutter hvor Steffen Bråthen likså greit skrudde ballen via den bake stolpen og inn i mål. Den andre traff hodet til Andreas Andreassen. Da var det spilt 14 minutter.

Etter en halvtime med stanging og noen store spolerte sjanser skulle vi øke ledelsen til 3-0. En frekk avslutning fra skrått hold gjorde at Mads Dyrseth sitt skudd føk i mål.

Dermed 3-0 til pause hvor vi hadde ballen hele omgangen.

Av erfaring har vi tidligere skrudd av gasspedalen da vi har hatt kontroll. Spillerne fikk denne gang i oppgave å bli enige om hva de måtte gjøre for å ikke gå i den samme fella igjen.

Denne gang besto de oppgaven og de siste 45 minuttene ble en ny omgang med total dominans. Det ble imidlertid kun med scoringen til Alban Ramadani etter 55 minutter, men likevel en solid gjennomført omgang.

Gjestene var tilsynelatende ikke interessert i å angripe. Dette gjorde at kampen kanskje ble noe kjedelig for tilskuerne. Ås skal i hvert fall ha for en tydelig kampplan, noe som kanskje gjorde at de slapp inn mindre mål en tilfelle hadde vært med en mer offensiv tilnærming

Flott gjennomført kamp av våre gutter. Eneste minuset var at vi burde ha puttet to-tre mål til.

Vi satser på en ny god treningsuke før vi fredag ettermiddag tar turen til Askim.

Vi takker Ås for kampen og ønsker de lykke til videre.