Arrangementer

Sprintdagen i sola på Bellevue

Ikke før Fotballskolen med 270 barn har pakket sammen etter sommerferien, så var det fullt hus igjen denne helgen og Sprintlag fra 7 år til 16 år var i full aktivitet. Og jentene var like mange som gutta! Takk til kioskvaktene, dommerne fra C laget, Mathias Tuvås fra Jr, Styreleder Johan  og 2004 gutta, Sondre med kampoppsettet og alle andre som gjorde Sprintdagen til en fantastisk dag. A laget fulgte opp med 4-0 over Ås som en fin avslutning. Gratulerer med dagen!

Alle lagene samlet på Bellevue.

Johannes Bjerketvedt Østby var dagens vinner av Instakonkuransen  til A-laget.

 

Ny trener for jentene, Edvard sjarmerte store og små på Bellevue lørdag.

En skeptisk Sølberg jr, toppscorer på C-laget Emil T og funderende Stølen jr hadde oversikten og kontrollen på Bellevue lørdag.