Nyheter

Info før Ås.

Lørdag er det Ås sin tur til å gjeste Bellevue. Kick off er klokken 15:00.

Det ble ett viktig poeng i forrige runde i den vanskelige bortekampen mot Borgen. Guttene var umiddelbart skuffet etter kampen, men i kjølvannet av at FFK 2 beseiret Sarpsborg 08 2 viste det seg å være et viktig poeng.

Lørdagens motstander ligger i skrivende stund utsatt til på tabellen. Kanskje noe overraskende siden mange av deres spillere har spilt mange kamper i 3. divisjon. De har kommet litt skjevt i gang den siste halvdelen av sesongen med 0-1-3. Det eneste poenget de har innkassert kom på hjemmebane mot Rakkestad. Når dette er sagt har også dette laget ferdigheter som på en god dag kan ta poeng fra alle i årets Amedia- liga.

I motsetning til forrige uke har inneværende uke inneholdt treninger med meget høy kvalitet. I tillegg beseiret vårt B- lag (med 11 mann ute) Lisleby 5-1. Målet er å bringe ukas prestasjoner på trening ut på banen lørdag.

Mannskapsmessig ser det nå lysere ut enn det tilfelle var før kampen mot Borgen. Som nevnt ovenfor var da 11 mann utilgjengelige. Før lørdagens kamp er nå tallet nede i sju.

Lørdag er det også den store Sprint- dagen. Vi håper at mange spillerne med foresatte på de yngre lagene blir igjen og heier på vårt A- lag. Der vil man se mange flotte ambassadører for klubben og dens verdier.

Vel møtt!