Nyheter

Poengdeling mot Borgen

I et skikkelig ruskevær med kraftige regnbyger og vind endte det til slutt 1-1.

Med mange spillere ute (11) av forskjellige årsaker skulle det bli spennende å se hvordan vi taklet dette. Videre var vær og føreforhold også en viktig faktor for oss å mestre.

Vi startet i medvind og hele første omgang foregikk mer eller mindre inne på Borgen- sin banehalvdel. Vi opptro akkurat slik vi hadde blitt enige om på forhånd. Aggressive i presset, gode på gjenvinning og plukket opp det meste av andre baller.

Etter at et par store sjanser gikk fløyten skulle vi få belønning i det 19. minutt. Et fint angrep på vår venstre side endte med at Eirik Kaldheim sendte i veg et innlegg. Ballen skiftet retning i et Borgen ben. Ballen fikk da et perfekt bue over keeper, og på bakre stolpe var Andreas Andreassen som på sedvanlig vis stanget ballen i mål med hodet.

Vi håpet og trodde på flere scoringer, men sjansefrekvensen avtok noe. Hjemmelaget kom nå også på noen flere visitter. De hadde et god scoringsmulighet, men headingen etter corner gikk over tverrliggeren.

På slutten av omgangen hadde Alban Ramadani en kjempemulighet, men Raknes i Borgen- målet gjorde en viktig inngripen.

Alt i alt en meget god omgang av våre gutter. Eneste minuset var vi i hvert fall burde ha scoret et mål til.

De siste 45 minuttene skulle Borgen spille med vinden i ryggen. Vi la om formasjonen til 4-3-3 med et mål om å få spilt fri indreløper langs bakken. I tillegg ønsket vi å ha et definert «anker».

Dessverre var det nå Borgen som kom ut i omgangen med bedre duellkraft og intensitet. Dette gjorde at de fikk tilrevet seg et lite initiativ i kampen. Vi sto imidlertid godt imot, men i det 71. minutt skulle vi bli alt for passive. Thomas Aaram hos hjemmelaget fikk spasere fritt mellom mange hvitkledde spillere. Ballen havnet i beina hos Henrik Stølen Nilsen i feltet. Han fikk en enkel oppgave med å sette inn utligningen.

Etter dette hevet vi oss betraktelig. Den største sjansen gikk til Alban Ramadani som fikk en gedigen mulighet til å sende oss i ledelsen, men dessverre ble avslutningen fra kort hold alt for løs. På overtid fikk hjemmelaget en god mulighet, men headingen gikk et par meter utenfor.

Oppsummert en god første omgang av våre gutter. Starten av 2. omgang ble vi for passive, noe som også resulterte i baklengsmålet. Poenget sendte oss likevel på toppen av tabellen. Der kan vi bli værende hvis FFK 2 vinner mot Sarpsborg 08 2 mandag.

Vi takker Borgen for en fartsfylt kamp og ønsker de lykke til videre.

Kampfakta:

Borgen- Sprint- Jeløy

  1. serierunde Amedia- ligaen

18.08.18 Mobakken idrettsplass

Resultat:

1-1 (0-1)

Mål:

(19 min.) 0-1. Andreas Andreassen (Eirik Kaldheim)

(71 min.) 1-1. Henrik Stølen Nilsen

Målsjanser:

4-7

Lagoppstilling:

Isak Gullåsen- Henrik Hanche Hafskjold, Steffen Bråthen, Terje Tangen, Markus Jensen- Mads Dyrseth (Mustafa Kivrak i 15 min.), Aleksander Braun Andresen (Daniel Ark Saastad i ett min.), Christoffer Szwarc (Ole Kristian Hagmann i 18 min.), Eirik Kaldheim- Andreas Andreassen, Alban Ramadani (Aleksander Holmen Nordseth i ett min.)

Ubenyttet:

Bjørn- Erik Kristiansen, Niklas Engebretsen