Nyheter

Info før Borgen.

Tøff motstander venter lørdag. Da møter vi Borgen på Mobakken idrettsplass. Avspark er klokken 15:00.

Vi kom raskt tilbake på vinnersporet ved å beseire Idd 4-1 sist lørdag. VI dominerte kampen mer eller mindre fra start til slutt.

Denne gang venter en tøffere motstander. Dette til tross for at Idd vant over Borgen like før sommerpausen.

I motsatt oppgjør vant vi 1-0 i en kamp som vi dominerte før pause. Etter pause kom Borgen mer med og kunne fort tatt med seg ett poeng.

Etter ferien har Borgen vunnet alle sine tre kamper. De har i tur og orden beseiret Ås 3-0, Askim 6-0 og Kråkerøy 2 2-1. De to første kampene ble spilt hjemme, mens den siste ble spilt borte.

Borgen har et solid lag med en veldig god hjemmestatistikk. De har også etter en dårlig periode før ferien fått los på Råde som innehar 4. plassen.

Når det gjelder oss har vi siden oppstart etter ferien hatt gode treninger og få skader. Denne uken har det imidlertid vært en del grums, og treningene har ikke foregått helt som planlagt. I skrivende stund har vi veldig mange usikre kort til lørdagens kamp.

Så langt denne sesongen har vi hatt veldig god kontinuitet i vår startellever. Topplag må også i perioder håndtere et høyt antall fraværende. Utfordringer er noe vi liker og motiveres av.

Det som er helt sikkert er at vi har totalt sju mann som helt sikkert er ute. Mange av disse har vært ute en stund, men i tillegg er nå en bortreist og Odin Nordvåg må sone karantene for sitt røde kort mot Idd. Videre har vi fire spillere til som i skrivende stund er høyst usikre.

Heldigvis teller A- stallen 31 spillere og vi har i «worst case scenario» 20 spillere tilgjengelig. Disse står klare for å gjøre alt de kan for å ta tre nye poeng fra et Borgen lag i god form.

Vi håper mange tar turen (til tross for at det er meldt litt ruskevær) for å støtte oss!