Nyheter

Seier mot Idd.

I en kamp vi kontrollerte fra start til slutt endte det til slutt med 4-1 seier.

Vi var godt forberedt til kampen mot Idd. VI ønsket ikke å komme i samme situasjon som i det motsatte oppgjøret.

VI tok raskt kommandoen i kampen mot et lavtliggende Idd- lag. Etter 30. minutter sto det allerede 3-0. De siste 15 minuttene til pause roet vi litt ned noe som gjorde at det ikke ble noen flere mål i denne omgangen.

Den første halvtimen av omgangen var meget god, men ledelsen til pause burde ha vært større. Idd skapte ingenting før pause og vi nøytraliserte deres to farligste angrepsvåpen.

Målet med 2. omgang var å bli litt bedre. Samtidig ønsket vi oss flere mål i åpent spill. Etter en god åpning på kampen falt dessverre intensiteten både i kropp og hode. Dette gjorde at vi ikke greide å få inn flere baller bak Idd- keeperen. Vi hadde fortsatt kontroll på bortelaget, som fortsatt ikke hadde skapt en sjanse. Det skal derimot sies at de var bedre med i denne omgangen.

I det 83. minutt kom en lang ball i bakrom som vi burde hatt kontroll på. Vår keeper gjorde det riktige ved å komme utenfor 16- meteren. Dessverre feilberegnet han spretten og slang ut hånden. Bortelaget ble dermed fratatt en klar scoringsmulighet og dermed et riktig rødt kort til vår keeper Odin Nordvåg. Uten oppvarming tok Isak Gullåsen plass i målet. Det påfølgende frisparket gikk rett i mål. Et bra frispark, men med oppvarming så hadde nok Isak avverget scoring.

Utvisningen gjorde at vi hevet oss, og de siste ti minuttene ble vår beste periode i kampen. Bortelaget ble løpende imellom og vi kontrollerte de siste minuttene. To minutter før slutt satt Eirik Kaldheim spikeren i kista med en fin avslutning.

Alt i alt en bra gjennomført kamp av våre gutter. Vi skulle gjerne ha sett at vi var enda bedre i 2. omgang, men en mental prøvelse å holde det oppe i en kamp hvor vi har såpass god kontroll.

Vi takker Idd for kampen og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for våre gutter er lørdag borte mot Borgen.