Klubben

TINE Fotballskole, praktisk info

I morgen braker det løs med TINE Fotballskole her på Bellevue!

Litt praktisk info:
Alle deltagende barn møter på Bellevue for registrering og fordeling av grupper kl. 10.00. Fotballskolen varer fra kl 10-14 mandag til fredag. De største barna skal være på Refsnesbanen. Disse får beskjed ved innregistreringen i morgen, og kan resten av uken møte direkte på Refsnesbanen.
Barna må ha med fotballsko, leggskinn, drikkeflaske og matpakke. De får en TINE Litago drikke utdelt til lunsj.
Kiosken vil være åpen og selger vafler, pølser, brus og is.

Vi har fått tilsendt spillerskjorter og sekker fra TINE til alle, men vi kan allerede opplyse om at størrelsesutvalget er begrenset, da vår forsendelse hadde blitt borte hos speditør og TINE har nå plukket fra sitt resterende lager. Vi beklager dette, men får dessverre ikke gjort noe med det.
Imidlertid, så får alle deltagerne en fotball av Sprint. Denne deler vi ut første dagen og skriver navn og årskull på ballen, og alle må huske på å ta med seg sin egen ball hver dag.

Velkommen!