Nyheter

Info før Idd.

Lørdag får vi besøk av Idd på Bellevue. Kampstart er klokken 15:00.

Etter sesongens første tap mot et meget sterkt FFK 2 lag har vi jobbet bra på treningsfeltet denne uken. Som nevnt i kampreferatet var det en lærerik affære for våre gutter. Vi viste god fysisk kapasitet og defensivt hindret vi FFK 2 tilgang til de farligste rommene. Det som skilte var at FFK 2 hadde et større tempo i både forflytning og balltempo. En forskjell bør det også være siden majoriteten av spillerne vi møtte har fotballen som sitt levebrød.

Lørdagens motstander er mest ventelig ikke av samme standard som FFK 2, men vi har friskt i minne at Idd skapte trøbbel for oss de første 75 minuttene i bortekampen. De har noen spillere som på egenhånd kan avgjøre kamper. I sist kamp vant Idd 5-3 hjemme mot Kråkerøy 2. Vi er godt forberedt og skal gjøre det vi kan for å komme tilbake på vinnersporet.

Vi har for tiden litt smårusk i maskineriet, men vår store A- stall gjør at vi tåler en del fravær.

Laget har sett bra ut på trening og vi håper dette blir tilfelle til lørdag også.