Klubben

Therese på banen:

 Hurra! Nå er det snart fullt liv og masse aktivitet på Bellevue igjen! Etter en lang og deilig sommer, hvor varmen har dirret over den tomme kunstgressmatta, er vi straks i gang med høstsesongen og spillerne vender tilbake til Bellevue – både organisert og uorganisert. Det er gøy å se at Bellevue har blitt «løkka» og ungene som fortsatt har skolefri bruker dagene sine her fra morgen til kveld. Det er tydelig at det er veldig mange føtter det kribler i etter å komme i gang med kamper og treninger!

Først ut er A-laget, som har hjemmekamp mot Idd i morgen kl. 15.00. Gards gutter har en imponerende seiersrekke bak seg i vårsesongen, og til tross for tap for FFK2, så kjempes det videre i toppen og om opprykket. Dette blir spennende til siste slutt, så la oss blå/hvite supportere stille på hver eneste kamp og heie de frem!

Det er også en vel forankret tradisjon i Sprint at vi arrangerer TINE Fotballskole siste uken før skolestart. Førstkommende mandag tar vi imot rundt 260 barn, som har det både lærerikt og gøy her gjennom uken med fotballskole. Det sportslige opplegget er gjennomtenkt og godt, og formidles til barna av flinke instruktører fra egne rekker. Det blir garantert et yrende liv og masse fotballglede!

Bellevue-hverdagen blir ytterligere befestet når Sprint-Akademiet GET starter opp igjen mandag 20.august. Deltagerne på Akademiet kommer hit rett etter skoletid, får litt mat og drikke og tilgang på ballnett. De slapper av en liten stund, men er utålmodig raskt ute på kunstgresset og holder på med «løkkefotball» frem til selve Akademiøkten starter.

Som dere skjønner så er Bellevue er et sted med mye aktivitet, også utenom kamper og faste treningstider. Jeg syns det er viktig å jobbe for å skape en tilhørighet til klubben for både eksisterende og tidligere spillere, foreldre, trenere og støtteapparat. Fredagslunsjen vår har blitt en suksess og får stadig nye «tilhengere» 🙂 – alle er velkomne til en enkel lunsj (kr 25,-) kl 12 på klubbhuset på fredager. Minner også om at vi arrangerer Sprint-dagen lørdag 25. august, med bl.a. en handikapturnering og litt annen festivitas.

God helg! – og HEIA SPRINT!!

Hilsen Therese