Nyheter

Tap mot FFK 2

Med to mål på overtid i hver sin omgang endte det med 2-0 tap mot et særdeles sterkt FFK 2- lag.

Det var ikke et «normalt» FFK 2- lag som entret banen på Fredrikstad stadion lørdag ettermiddag. I hvert fall halvparten av spillerne figurerer vanligvis i en startoppstilling for A- laget.

Vi hadde uansett forberedt oss på en vanskelig og tøff kamp og gjorde derfor heller ikke om på vår plan.

Innledningsvis slet vi med å henge med på tempo til hjemmelaget. Dette førte til noen store sjanser allerede rett etter avspark. Med oppfordrende forsvarsspill og litt marginer for ble det heldigvis ikke scoring. Etter hvert som omgangen skred frem kom vi mer inn i kampen. Hjemmelaget hadde som forventet mye ball, men de skapte ikke de helt store sjansene. Vi hadde også noen fine tilløp, men det ble for mye nesten. Da det så ut til at omgangen skulle ende 0-0 kom FFK 2 seg løs på sin venstre side. Et meget godt innlegg fra Yosef Chaib endte med at Kjell Rune Sellin kunne bredside inn 1-0 fra kort hold. Kjedelig for oss siden det var det siste som skjedde i omgangen.

Oppløftende var det å se at vi skulle henge meget godt med i 2. omgang. Hjemmelaget hadde fortsatt mye ball, men i denne omgang fikk vi også til noen angrep som besto av flere pasninger. De siste 10. minuttene la vi om formasjonen og klarte med det å legge et lite trykk på hjemmelaget. Dessverre for oss håndterte hjemmelaget dette godt. Fem minutter på overtid satte de spikeren i kista etter en stor feil fra oss.

Oppsummert fikk vi fine referanser å ta med oss videre. Våre gutter la ned en fantastisk innsats. Med litt marginer og flyt kunne vi tatt med oss ett poeng, men til syvende og sist tapte vi for et bedre lag (noe de også skal være).)

Vi legger denne kampen bak oss og ser fram til lørdagens kamp mot Idd.

Vi takker FFK 2 for en fin kamp og ønsker de lykke til videre.