A-laget

Info før FFK 2

Lørdag klokken 14:00 venter en tøff test for våre gutter. Da er det avspark mot sterke FFK 2 på Fredrikstad stadion.

FFK 2 er det eneste laget vi så langt har avgitt poeng mot. Det skjedde i første serierunde. Da viste lørdagens motstander seg å være et meget godt lag. De har en klar plan på hva de holder på med. Kampen på Bellevue ga oss derfor noen flotte utfordringer på hvordan vi måtte håndtere å spille i etablert forsvar. FFK 2 er det eneste laget så langt i år som har tvunget oss til å spille lange perioder i denne fasen. Dette håndterte vi stort sett meget bra og vi fikk til noen gode brudd med påfølgende kontringsmuligheter. Målet til FFK 2 kom etter et direkte frispark fra Yousef Chaib. Vårt mål kom etter en kontring med et tilhørende rakket skudd fra Mustafa Kivrak.

Mulig kampen i morgen får et samme bilde fra oppgjøret fra Bellevue. Den som venter får se.

FFK 2 har i løpet av sesongen fått en solid A- stall. I tillegg har de mange gode junior spillere. Videre er klubben ikke berammet av alderssanksjoner. Dette gjør at de med skadefritt mannskap kan stille et på papiret kruttsterkt mannskap til 4. divisjon å være. Når dette er sagt bruker vi veldig lite av vårt fokus på hva slags mannskap 2. lagene kommer med. Det eneste vi forventer er en meget tøff kamp mot et meget bra lag.

FFK 2 står så langt med formidable 6-0-0 på hjemmebane. Tar vi med målforskjellen på 27-3 så sier det litt om hva vi har i vente. Med andre ord må vi opp på et meget høyt nivå for at vi fortsatt skal være ubeseiret.

Siden forrige kamp mot Borgar er det ikke de helt forandringene i vårt mannskap. Jørgen Lindum Røine og Petter Kobberstad er fortsatt ute med sine skader. Dessverre pådro Oscar Holmen seg en overtråkk på tirsdagens trening. Han er estimert til å være ute i ca. to uker. I tillegg er Mustafa Kivrak bortreist grunnet familiebesøk i Tyrkia.

Ellers er resterende kampklare noe som betyr at vi har mange å velge mellom.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Fredrikstad stadion for å støtte oss.