Nyheter

Info før Borgar

Mandag sparkes en spennende høstsesong i gang. Motstander er Borgar på bortebane. Avspark er klokken 19:15 på Borgarbanen.

Etter en særdeles god vårsesong så skal det bli spennende å se hva høsten bringer. Våre gutter hadde fir fram til 18. juli. Vi har siden det gjennomført sju gode økter. Mandag gjennomførte 24 spillere vår kondisjonstest. Gledelig var det å se at vi aldri har hatt så gode resultater. Dermed skal det fysiske i hvert fall være på plass. Vi håper og tror at vi også har bevart vår gode mentale styrke i løpet av ferien.

Mandagens motstander har kanskje skuffet litt forhold til hva som var forventet før sesongen, men det er ingen tvil om at dette laget har kvaliteter som kan straffe de fleste i ligaen. Vi møtte Borgar i 1. kvalifiseringsrunde til NM hvor vi vant 3-0 på Bellevue.

Når det gjelder vårt mannskap er det kun Jørgen Lindum Røine og Petter Kobberstad som er ute med skader. Sistnevnte skadet kneet mot engelsk motstand i Gothia Cup. Ventelig er Petter tilbake innen 3-4 uker. Med så mange spillere tilgjengelig er det en utfordring å ta ut både lag og tropp, men heller det enn det motsatte.

Dette betyr at vi så langt har hatt null utskiftninger i troppen. Dette er vel første gang på mange år vi ikke har mistet spillere til studier og militæret. På den andre siden har det heller ikke ankommet noen nye spillere. Det har imidlertid vært et par spillere som har trent med oss i sommer. Mulig at det kan skje noe med disse i nær fremtid.

Vi gleder oss til å komme i gang med en spennende høstsesong.