Gothia Cup

Gothia Cup over for i år

Det ble en knallhet uke for Sprints 9 lag som spilte alle kampene bortsett fra en på Inlagfeltet ved Aranäsgymnasiet i Kungsbacka 25 min sør for Göteborg sentrum. Den eneste kampen som ble spilt utenfor Kungsbacka var det Boys 13 sitt breddelag som spilte, på Kviberg nordøst av Göteborg fredag morgen i B-sluttspillets 8-delsfinale.

Det har vært en hektisk uke med fotball, bading, kameratskap og utforsking av småbyen Kungsbacka for 140 spillere fra 13 til 18 år. At MFK hadde tre lag og Rapid Athene/Kambo et i Kungsbacka gjorde at det var enda flere mossefolk på kampene enn tidligere år.

Det var 1700 lag med på Gothia Cup ifra 80 nasjoner. Vi har møtt lag fra Brasil, Sør-Afrika, USA, England, Finland, Tyskland, Spania, Emiratene i tillegg til et norsk og mange svenske.

Sportslig ble det en liten nedtur, men tre lag kom til A-sluttspill, B18.1, B14.1 og B13.1. Og vårt B13.2 lag vant to kamper i B-sluttspillet.

Takk til alle spillere, trenere, lagledere, foreldre og søsken som tok turen til Kungsbacka og Gothia Cup 2018.

Takk for i år! Vi kommer sterkere tilbake neste år. Da kan det hende at vi sender flere jentelag nedover og prøver å slå rekorden vår på 10 lag. Vi sees i 2019!

Se artikkel på Gothia Cups hjemmeside om Sprint på tur HER

Ta en titt på Sprints Google Photos og klikk deg inn på albumene fra mandag til fredag HER

Se også 13 åringenes egen dropbox HER