Gothia CupNyheter

Sprint drar til Gothia Cup

For 11 år på rad drar lag fra 13 år og opp til junior på felles sommerturnering. I år har vi også med oss vårt Jenter 14 lag.
Vi skal tradisjonen tro bo, sove, spise og spille alle innledende kamper i Kungsbacka sør for Gøteborg. A og B sluttspillet starter onsdag kveld og torsdag.

Både det sportslige og det sosiale blir godt ivaretatt av Gothia Cup. At hele klubbens ungdomsavdeling drar på felles tur bygger klubb, vennskap og skaper idrettsglede. At vi samtidig får muligheten til å møte klubber fra andre land og verdensdeler topper det hele. I år skal vi møte svensk, engelsk, spansk, finsk, amerikansk, sør-afrikansk og brasiliansk lag i gruppespillet. Gothia Cup er verdens største og mest internasjonale ungdomsfotballturnering. Størst når det gjelder antall spillere.

Følg med på nettsiden for oppdateringer og sjekk resultater på Gothia Cup sin resultatside HER