Nyheter

Til ferie som serieleder i Amedia- ligaen.

Lørdagens hjemmekamp mot Sarpsborg FK endte med 2-1 seier og med det lagets ellevte seier på rad.

Vi gjorde det unødvendig spennende i vår siste kamp før ferien.

De første 45 minuttene hadde vi fem- seks store sjanser uten at vi traff nettmaskene. Gjestene hadde et ok skudd fra distanse som gikk like over.

Dermed 0-0 til pause.

Heldigvis bedret effektiviteten seg litt i 2. omgang. Vårt giftige spisspar Andreas Andreassen og Alban Ramadani scoret henholdsvis sitt 14 og 12 for sesongen.

Etter dette burde vi ha scoret i hvert fall et par mål til, men isteden skulle SFK score på en dødball fire minutter før slutt. Her så det ut til at vi allerede hadde tatt ferie. De siste minuttene var ikke bra fra vår side. Med litt flaks kunne SFK ha ranet med seg ett poeng, men heldigvis holdt vi stand.

Dermed kunne vi innkassere vår ellevte seier på rad. Vi har levert en helt fantastisk vårsesong. Vi vet at det fortsatt vil bli knalltøft å holde våre rivaler på avstand, men vi skal i hvert fall love at vi skal gjøre vårt beste for å levere en god høstsesong også.

Spillerne har nå fri fram til 18. juli. Første kamp etter ferien spilles mandag 30. juli borte mot Borgar.

Vi takker Sarpsborg FK for en spennende kamp og ønsker de en god ferie.