Klubben

Therese på banen

I dag starter sommerferien, det er Midtsommerhelg, og de fleste er godt inni sommermodusen. Men her på Bellevue er det fortsatt høy aktivitet! De fleste 11’er lagene våre trener som før, og har begynt oppkjøringen til sommerens høydepunkt: Gothiacup. Det er nå for ellevte året på rad! Gothia er en fantastisk opplevelse, kanskje mest fordi vi er så heldige å spille alle innledende kampene i Kungsbacka. Klubbens lag bor samlet rett ved de 11 fotballbanene, og foreldre kan bo i betryggende nærhet/avstand i sentrum av den lille byen. Foreldre og spillere bruker dagene til å se alle Sprint-kampene, det heies og jubles og vi får alle den virkelig gode klubbfølelsen! I år er det totalt ni Sprint-lag som skal nedover, åtte guttelag – og for første gang på lenge et jentelag! Vi gleder oss! ?

Apropos jubel, heiing og klubbfølelse: Søndag kl. 15.00 er det lokalt toppoppgjør i Amedia-ligaen. A-laget møter Råde på Bellevue, og vi oppfordrer alle blå-hvite supportere til å komme på Bellevue og heie A-laget vårt frem i denne viktige kampen.

Klubben vår vokser stadig, og særlig på jentesiden. Det er selvsagt svært gledelig, men behovet for anlegg er ergo også voksende. Styret har startet prosessen med å vurdere muligheten for et garderobeanlegg på Refsnesbanen, men dette er nok noe frem i tid å få realisert.

Ønsker dere en riktig god helg, og håper vi ses på Bellevue og i Kungsbacka! ?