Nyheter

Storseier mot Tistedalen.

I den tiende serierunden ble det 6-1 til vårt A- lag mot Tistedalen.

Kort oppsummert leverte vi en meget god 1. omgang. Spillet foregikk mer eller mindre inne på Tistedalen sin banehalvdel hele omgangen. Allerede etter 18 minutter sto det 3-0. Med 4-0 til pause var kampen død og begravet.

Andre omgang ble derfor et ørlite antiklimaks. Etter en god start på omgangen døde det hele litt ut. Det måtte en Tistedalen scoring til før vi satte foten på gasspedalen igjen. To sene scoringer ved Alban Ramadani gjorde at det hele endte med en komfortabel 6-1 seier.

Vi tar med oss mange flotte scoringer og en veldig god 1. omgang.

VI takker et hardtkjempende Tistedalen lag for kampen og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp spilles søndag mot Råde hjemme på Bellevue.

 

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Tistedalen

10 serierunde Amedia- ligaen

16.06.18. Bellevue

Resultat:

6-1 (4-0)

Mål:

(10 min.) 1-0. Andreas Andreassen (Steffen Bråthen)

(14 min.) 2-0. Eirik Kaldheim (Erik Halvorsen)

(19 min.) 3-0. Andreas Andreassen (Carl Rosli Lindstrøm/ Aleksander Braun Andresen)

(35 min.) 4-0. Eirik Kaldheim

(57 min.) 4-1. Carl Erik Skagen

(89 min.) 5-1. Alban Ramadani (Eirik Kaldheim/(Erik Halvorsen)

(90 min.) 6-1. Alban Ramadani (Markus Jensen)

Målsjanser:

13-3 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Carl Rosli Lindstrøm (Petter Kobberstad i 22 min.), Steffen Bråthen (Numan Øzdemir i 13 min.), Terje Tangen, Markus Jensen- Mads Dyrseth (Mustafa Kivrak i 22 min.), Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen (Oscar Holmen i 8 min.), Eirik Kaldheim- Andreas Andreassen (Joakim Hermansen i 8 min.), Alban Ramadani

Ubenyttet:

Isak Gullåsen