Nyheter

Info før Råde

Søndag er det duket for både topp- og lokaloppgjør på Bellevue da Råde kommer på besøk. Kampstart er klokken 15:00.

Begge lag ble før sesongen tippet å være med i toppen av tabellen. De aller fleste hadde også trodd at Sarpsborg 08 2 skulle lede klart til ferien. Så langt er alle tre lagene i tet, men både Råde og Sarpsborg 08 2 er tre poeng bak våre gutter.

Uansett hvordan man vrir og vender på det så har poengfangsten til alle de tre lagene vært meget solid.

For vår del har det vært ekstremt bra. Vi har etter uavgjort i seriepremieren stablet opp en rekke med ni seire på rad. Uansett divisjon så er det imponerende. Tar man i tillegg med at vi er et 100% lokalt lag, hvor mange av spillerne fra første elleveren fra 2017 forsvant ut portene, så er det enda mer imponerende.

Når dette er sagt ønsker vi at hele laget og hver enkelt spiller har en positiv utvikling. Her er det en rekke faktorer som spiller inn på vegen. For få til den ønskede utviklingen må alle involverte være bevisste på hva som skal til. Flere smarte hoder har sagt at dette i hvert fall ikke går av seg selv.

Det vi derimot er sikre på er at Råde vil gjøre alt de kan for å stoppe vår seiers rekke. De kommer fra en meget solid kamp borte mot Kråkerøy 2 hvor de vant hele 5-0. Deres eneste tap så langt kom kanskje litt overraskende mot Ås på bortebane. Søndagens motstander jobber som oss langsiktig og bra. Forskjellen er at spillere ut og inn de siste årene har vært langt større i Råde enn hos oss. Videre henter de nye spillere fra et større geografisk område enn oss.

Til å være i 4. divisjon har de et flott og stort trenerteam med mye kompetanse. Utenfor banen ser det også ut til at klubben har engasjerte og dedikerte støttespillere som har bidratt over tid. På fotballbanen har Råde et bra sammensatt lag med rutinerte spillere ispedd noen yngre. De virker solide bakover og har også spisskompetanse lengre fram i banen. Råde har som oss en stor og jevn stall og tåler derfor skader og karantener.

Når det gjelder status hos oss er det ikke så mye nytt å melde. Vi har heldigvis ingen som er i nærheten av å sone noen karantene ennå. Vi har kun en spiller med to gule kort i Markus Jensen. Når det gjelder skader er det fortsatt kun Marius Christensen og Jørgen Lindum Røine som er ute av drift.

Vi gleder oss til å møte Råde i en kamp som mest sannsynlig blir spennende og fartsfylt.

Håper også at mange tar turen for å støtte opp om begge lag.

Vel møtt!