A-laget

Seier i toppoppgjøret

Kruttsterk 3-2 seier mot Sarpsborg 08 2 på Sarpsborg stadion.

Innledningsvis slet vi litt med tilpasse vårt spill etter motstanderen. Dermed fikk vi litt for mange balltap inne på egen banehalvdel. Nettopp et balltap skulle bli forløperen til kampens første mål. Et tilbakespill til keeper endte med at Rashad Muhammed snappet opp ballen. Han rundet vår keeper Odin Nordvåg, og satte ballen kontant i mål. Da var det spilt 11 minutter.

Vi fikk raskt børstet dette av skulderen. Kun tre minutter etter dette skulle vi utligne. Andreas Braun Andresen sendte igjennom Eirik Kaldheim med en strøken pasning. Med et glimrende innlegg fant han Andreas Andreassen i boksen, som kontant banket ballen i mål med hodet.

Omgangen ut er vi meget farlige på våre dødballer hvor blant annet Aleksander Braun Andresen headet i stolpen. Vertene hadde godt driv på sine overganger og hadde i tillegg et par gode forsøk i bakrom.

Alt i alt en jevn og spennende omgang.

De siste 45 minuttene skulle bli enda mer spennende. I det 58. tok vi ledelsen etter en corner. Steffen Bråthen fant hodet til Alban Ramadani som stanget ballen utagbart i hjørnet.

Nevnte Rashad Muhammed hos hjemmelaget var i hele kampen et stort uromoment for vår bakre firer. Han hadde blant annet et skudd, som uoffisielt ble målt till 150 kilometer i timen, som traff stanga. Foruten dette hadde vi etter vårt ledermål god kontroll.

Dessverre var vi i løpet av ti sekunder dårlige i flere situasjoner. Dette gjorde at nevnte Rashad fikk bakrommet han var ute etter. Fra skrå vinkel banket han ballen opp i nettaket. Denne gang med en hastighet på 130 kilometer i timen. Et meget unødvendig mål sett med hvite og blå øyne.

Dette ga vertene energi og vi begynte å se slitne ut. Heldigvis greide vi å stable et angrep til på beina. Et fint samspill mellom Aleksander og Alban endte med at sistnevnte kom i innleggsposisjon. Innlegget ble bra, og igjen angrep vår Andreas blindsonen til rutinerte Anders Østli. Med et hodestøt i ypperste klasse sendte han Sprint leiren til himmels. Med fire minutter igjen pluss tilleggstid la vi om til en 5-4-1 formasjon. Dette gjorde at hjemmelaget ikke klarte å sette nevneverdig trøkk på oss.

Dermed kunne vi juble høyt for en super sterk 3-2 seler.

Vi takker Sarpsborg 08 for en spennende og fartsfylt kamp og ønsker de lykke til videre både i Eliteserien og Amedia- ligaen.

Neste kamp for våre gutter er til lørdag på Bellevue mot Tistedalen.

 

Kampfakta:

Sarpsborg 08 2- Sprint- Jeløy

9 serierunde Amedia- ligaen

11.06.18 Sarpsborg stadion

Resultat:

2-3 (1-1)

Mål:

(11 min.) 1-0. Rashad Muhammed

(14 min.) 1-1. Andreas Andreassen (Eirik Kaldheim/Aleksander Braun Andresen)

(58 min.) 1-2. Alban Ramadani (Steffen Bråthen)

(73 min.) 2-2. Rashad Muhammed

(86 min,) 2-3. Andreas Andreassen (Alban Ramadani/Aleksander Braun Andresen)

Målsjanser:

6-6 (Moss-avis)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg. Carl Rosli Lindstrøm, Steffen Bråthen, Terje Tangen, Markus Jensen- Mads Dyrseth (Mustfa Kivrak i 13 min.), Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen, Eirik Kaldheim- Alban Ramadani (Numan Øzdemir i tre min.), Andreas Andreassen (Joakim Hermansen i ett min.)

Ubenyttet:

Pål Kirkerød og Petter Kobberstad