Adidascup

Adidascup 2018. 8-delsfinale for G13 mot Nardo FK.

Adidas cup er et uoffisielt NM for gutter 13-16 år og jenter 13-17 år. Turneringen gjennomføres med regionalt puljespill og mellomspill fra mars til september. Deretter arrangeres nasjonalt sluttspill på Gjøvik 21.-23 september. Sprint stilte i år med lag i G13 og G14 klassen. G14 laget til Øyvind Høgmo kom i en ganske lokal pulje med Ekholt, Ås, Kambo/Eika og Høybråten og Stovner. Det endte med en seier mot Kambo/Eika og ikke noe sluttspill i år.

G13 laget til Roy Michael Johannessen vant son pulje, hadde Walk Over i 32. delsfinalen. I 16.delsfinalen møtte de talentfabrikken fra Oslo Øst, Skeid og vant 3-2. Vi har møtt dem flere ganger før i cuper. Vi ledet 3-0 og kontrollerte kampen før Skeid reduserte to ganger. I 8.delsfinalen møter de Trondheimsklubben Nardo FK. En veldrevet bydelsklubb som etter informasjonen vi har stiller med et meget godt G12 årslag i denne cupen. Seierssifrene i den hemmelige G12 serien sier at vi får virkelig noe å bryne oss mot på Fåvang Kunstgress, der kampen går på nøytral bane halvveis mellom Trøndelag og Østfold. Sprints 2005 gjeng planlegger et proft opplegg med minibuss, mat før og etter kampen og VM match Tyskland og Mexico før de drar hjem til Øya. Vi krysser fingrene for Roy og gutta! Se info om Adidascup HER

Sprint har lange tradisjoner for å komme seg helt til finalehelgen i Adidascup med både 97 og 98 generasjonene for noen år tilbake og sist år med 2004 årgangen.

Bildet under er gjenstående lag og kamper i G13 klassen.