CupJentelag

Reisebrev fra Briskebyturneringen fra Sprint-jenter 2006

J12 og J10 lagene til Sprint var på Hamar i helgen. Her er reisebrevet for J12 fra lagleder Irene Nautsbakk Pair.

Årets overnattingscup var til Hamar på Briskebyturneringen. Vi stilte med to lag. Det var to kamper hver dag og vi møtte lag fra Hamar-området, Oslo og Akershus. For det meste jevn matching. Noen lag var tøffere, men da våknet Sprintjentene og tok igjen. Det var knall sol hele tiden, så de fleste så frem til å avkjøle seg i Mjøsa og få testet stupetårnet. På kvelden var det konsert  hvor jentene sikret seg plass helt foran. Anna som hadde bursdag ble kalt opp på scenen og vant chubby bunny  konkurransen om å snakke tydelig med flest mashmellow i munnen. Hun var derfor den eneste av oss som dro hjem med en pokal! Å være på cup og med overnatting skaper alltid godt samhold i laget. Vi gir vår tommel opp til Briskebyturneringen for en bra organisert cup.