A-lagetNyheter

Info før Sarpsborg 08 2

Mandag er det klart for et skikkelig toppoppgjør i Amedia-ligaen. Kampstart er klokken 18:30 på Sarpsborg stadion.

Etter nok en sier forrige helg mot Sparta Sarpsborg venter nå en skikkelig test for våre gutter.

Det skal ærlig innrømmes at det ikke var jubel i Sprint- leiren da rekruttene til Eliteserie- laget rykket ned på overtid i fjor. Hvordan en et rekrutt lag til et Eliteserie- lag greide dette skal vi ikke dvele mer ved.

Så langt har 08 rekruttene stilt et toppet mannskap mer eller mindre hver kamp. De har som regel med 8-10 spillere fra A- stallen til hver kamp. I tillegg er noen av disse fast inventar på U21- landslag. På papiret skal dette være rått parti mot de glade amatører hos oss. I de fleste kampene har det også vært rått parti, men Borgen viste vei da de på imponerende vis klarte 3-3 på Sarpsborg stadion. Med andre ord så er alt mulig hvis man greier å gjennomføre hele kampen på et tilnærmet maks nivå.

Vi har så langt denne sesongen vist at vi holder et stabilt og bra nivå. Vi har en fin og dedikert gruppe som jobber sammen for å vinne flest mulig kamper. Med sju strake seire i bagasjen har vi også den nødvendige selvtilliten. Tar vi med våre treningskamper er sannheten at vi ennå ikke har tapt i 2018. Rett og slett imponerende tatt i betraktning at vi er et 100% lokalt lag. Når vi i tillegg tar med at Sarpsborg 08 har forsynt seg grovt med våre beste 14-17 åringer de siste årene bør vi klappe oss selv på skulderen. Vi angriper mandagens kamp med lave skuldre og ser fram imot å møte en presumptivt bedre motstander, i hvert fall på papiret.

Når det gjelder vårt mannskap har troppen den siste tiden vært en del plaget av sykdom og skader. Dette har vært tilfelle helt siden i vinter uten at vi har vært nevneverdig svekket av den grunn. Når det gjelde skader er det nå kun Jørgen Lindum Røine (ble operert forrige uke), Marius Christensen (snart tilbake i trening) og Henrik Hanche Hafskjod (i trening nese uke) som er ute. Ellers så må de andre som har vært plaget med sykdom og småskader trene seg opp igjen.

Vi gleder oss til mandagens oppgjør og håper flere tar turen for å rope «Heia Sprint!».