Nyheter

“Therese på banen”

Som daglig leder i klubben syns jeg det er riktig at jeg fra tid til annen kommer med noen små og store betraktninger her fra Bellevue, så her er første “Therese på banen”

På årsmøtet i mars meddelte styret i klubben at ett av årets hovedfokus vil være Anleggsutvikling.

De seneste tre ukene har vi, ved hjelp av flere frivillige, ryddet og satt i stand både på Bellevue og på Refsnesbanen.

Granulat er feid opp, og i samme stund som jeg skriver dette holder MDA på nede på Refsnesbanen med å samle opp og rense granulat før vi skal legge den ut på banen igjen.

Det er godt å erfare at vi kan ha et flott samarbeide med Moss Drift og Anlegg, både på Bellevue hvor kommunen er baneeier, og på vår egen Refsnesbane. Stor takk til alle der! Som klubb er vi stolte av anleggene våre, og setter stor pris på alle som hjelper til med å utvikle de og holde orden. Apropos, så henstiller jeg til alle om å være oppmerksomme på å plukke med seg søppel de ser, gjenglemt utstyr, og ikke minst: ikke kaste brukt snus på banene!

De nye bygningene på Bellevue er nå helt ferdigstilt, og særlig det nye utstyrshuset «Petter-bua» har vært svært etterlengtet. Nå har lagene fått egne rom til oppbevaring av utstyr der, og klubbhuset er endelig helt fritt for baller og kjegler og drakter og vester og is og tape. Speakerbod med nytt høyttaleranlegg er også ferdig.

I det hele tatt så er det hyggelig å kunne ønske alle en riktig god helg med denne positive statusen om anleggsutviklingen – GOD HELG!