A-laget

Ny seier for A- laget

Kontrollert 2-0 seier over Sparta Sarpsborg

Det var to lag som manglet en del spillere som møtte hverandre i varmen på Bellevue lørdag ettermiddag.

Etter en jevn innledning tok vi mer og mer over kontrollen i kampen. I det 17. minutt skulle vi få uttelling. Scoringen kom på en godt slått corner fra Steffen Bråthen. Denne fant hodet til Andreas Andreassen som elegant stanget inn 1-0. I denne perioden spilt vi Sparta lave og hadde også god kontroll på deres kontringsforsøk.

I det 30. minutt skulle vi øke ledelsen til 2-0. Vi fikk et brudd høyt i banen ved Mads Dyrseth. Han spilte videre til Andreas Andreassen, som igjen fant Aleksander Braun Andresen. Fra ca. 14 meter satte midtbanespilleren ballen sikkert i hjørnet med en elegant tupp.

Inn til pause hadde vi et par gode muligheter til som burde ha vært omsatt i scoring, men da ikke så skjedde tok lagene pause på stillingen 2-0.

De siste 45 minuttene ble ikke like bra sett med Sprint- øyne. Overtaket fra første omgang forsvant og det ble en forholdsvis jevn omgang. Gjestene viste tidvis prov på fint spill, men evnet kun å skape en kvalifisert målsjanse. For øvrig et meget bra skuddforsøk fra 20. meter som ble mesterlig reddet av Odin Nordvåg. Vi hadde også våre perioder med flott spill, men den avgjørende siste pasningen var fraværende.

Dermed ebbet det hele ut med en kontrollert 2-0 seier.

Oppsummert var vi gode 30. minutter av 1. omgang. Tidvis mye bra spill i 2. omgang også, men vi manglet alt for ofte den siste prikken over i’en. Defensivt var vi i denne kampen solide. En målsjanse imot er mer enn godkjent.

Takk til Sparta for et hyggelig bekjentskap. Man ser at laget har potensiale til å spille seg til mange poeng framover.

Neste kamp blir en fin utfordring for våre gutter. Da møter vi «Eliteserie» laget Sarpsborg 08 2.