A-laget

Info før Rakkestad

Lørdag går turen til Rakkestad for vårt A- lag. Kampstart er klokken 15:00 på Rakkestad stadion.

Etter en tøff og spennende kamp mot Kråkerøy 2 venter nok en tøff motstander i Rakkestad.

Lørdagens motstander har også fått en god start på sesongen med fire seire, en uavgjort og et tap. Senest vant de 3-1 på bortebane mot Borgar. Deres eneste tap kom mot Råde i andre serierunde.  Vi møtte også Rakkestad i vår første treningskamp i vinter. Der ble resultatet 2-1 i favør oss.

Siden kampen mot Kråkerøy 2 har vi gjennomført to treningsøkter samt at det har blitt spilt en B- kamp (9-2 mot Lervik). Vi har også gått igjennom kampen mot Kråkerøy 2 på video. Her var det mye bra, men også en del som kunne ha blitt gjort bedre.

Vi blir stadig tryggere på våre prinsipper og identitet. Majoriteten av spillerne virker også til å være i god form. Med gode prestasjoner på B- laget har vi også en fin konkurranse situasjon i laget.

Skadesituasjonen er nå også betraktelig forbedret. Det er riktignok noen som er plaget av småskader. I tillegg er det noen som har vært skadet og syke som trenger mer tid for å komme tilbake i form. I skrivende stund er det kun Jørgen Lindum Røine og Marius Christensen som er ute med skade.

Til lørdagens kamp er det også noen fraværende på grunn av private gjøremål.

Vi ser fram imot en ny og tøff kamp mot et Rakkestad- lag i form.

Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for å ta tre nye poeng.