A-laget

Femte strake seier for A- laget

Det ble en spennende og fartsfylt kamp mot Kråkerøy 2 på Fredrikstad stadion. Hjemmelaget ledet 2-0, men igjen klarte våre gutter å snu resultatet i sin favør.

De første 20 minuttene av kampen var vi veldig gode. Vi hadde bra trøkk mot hjemmelaget som kjempet iherdig i forsvar. Til tross for et markant overtak og noen gode sjanser, var det vertene som typisk nok skulle ta ledelsen i det 15. minutt. Dette på en mislykket corner fra Kråkerøy som vi ikke lyktes med å klarere. Ballen havnet hos Jørgen Magnussen som kunne enkelt putte ballen i mål.

Etter dette jevnet kampen seg mer ut, men vi produserte fortsatt noen gode muligheter uten tellende resultat. Igjen var det vertene som isteden skulle score. Denne gang etter nølende press og sikring spill fra vår side. Stian Østli Madsen kunne dermed prikke inn borterste kryss fra ca. 14-15 meter.

Heldigvis skulle det kun gå to minutter før vi kunne juble for scoring. Et flott innlegg fra Markus Jensen traff hodet til Andreas Andreassen som vakkert satte ballen i mål. Flere mål ble det ikke før en velfortjent pause.

Åpningen på de siste 45 minuttene var stikk motsatt av den første. Vi rotet bort ballen flere ganger. Som et resultat av dettet produserte Kråkerøy 2 to-tre kjempesjanser. Som i første omgangen skulle det laget som så farligst ut slippe inn mål. Denne gang var det Alban Ramadani som fikk servert ballen på sølvfat av Andreas Andreassen.

Den siste halvtimen bølget det fram og tilbake. Heldigvis var det våre gutter som skulle stikke av med seieren. Nok en gang var det Alban Ramadani som var klinisk foran målet til Kråkerøy. Hjemmelaget prøvde seg på en sluttspurt, men vi hadde stort sett kontroll. Dermed kunne vi juble for tre poeng mot et godt Kråkerøy 2 lag.

Oppsummert en meget sterk seier. Første 20. minuttene er vi veldig gode. Første ti minuttene av andre omgang er vi ikke spesielt bra. Resten av kampen er bra. Minus at vi slipper til litt for mange sjanser. Mye bra å ta med seg videre.

Vi takker Kråkerøy 2 for en spennende og morsom kamp.

Ny tøff kamp igjen for våre gutter. Da venter Rakkestad på bortebane.