A-laget

Storseier mot Askim

Til tider klasseforskjell mellom lagene gjorde at det til slutt endte 5-0.

Askim kom med en klar plan for å få med seg poeng. De lå lavt og kompakt i en 4-1-4-1 formasjon hvor de skulle utnytte eventuelle overganger. Dette var vi forberedt på og fikk satt en stopper for de aller fleste.

Vi hadde veldig mye ballinnehav innledningsvis. Det tok litt tid før vi fant ut at bakrommet var det mest fornuftige å angripe. Etter et par gode muligheter og markant overtak skulle det løsne i det 25. minutt. Andras Andreassen fikk tuppet inn hodepasningen fra Mads Dyrseth. Dette skulle vise seg å gi laget og ikke minst Andreas selvtillit. For 18 minutter senere hadde samme mann puttet ytterligere tre baller bak Askim sin keeper.

Med 4-0 til pause var kampen mer eller mindre avgjort.

Til tross for at vi hadde blitt enige om å fullføre de siste 45 minuttene med kvalitet innledet vi det første kvarteret stikk motsatt av det vi hadde avtalt. Etter noen bytter ble den siste halvtimen betraktelig bedre. Det ble imidlertid kun med klassescoringen til innbytter Mustafa Kivrak. Dette satte et fint punktum på en bra gjennomført kamp.

Nå må vi ha kvalitet på de få øktene vi skal ha før neste motstander som er Kråkerøy 2. En meget tøff utfordring for våre gutter. Den spilles neste mandag på Fredrikstad stadion.

Vi takker Askim for en fairspilt kamp og ønsker de lykke til videre.

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Askim

5. serierunde Amedia- ligaen.

12.05.18 Bellevue

Tilskuere:

101 betalende

Resultat:

5-0 (4-0)

Mål:

(25 min.) 1-0. Andreas Andreassen (Mads Dyrseth/Terje Tangen)

(28 min.) 2-0. Andreas Andreassen (Alban Ramadani/Aleksander Braun Andresen)

(39 min.) 3-0. Andreas Andreassen (Erik Halvorsen)

(44 min.) 4-0. Andreas Andreassen (Mads Dyrseth/Eirik Kaldheim)

(73 min.) 5-0. Mustafa Kivrak

Målsjanser:

13-2 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Pål Kirkerød- Henrik Hanche Hafskjold (Niklas Engebretsen i 32 min.), Steffen Bråthen, Terje Tangen (Sander Aunde Bråthe), Markus Jensen- Mads Dyrseth (Marius Christensen i 32 min. (Mustafa Kivrak i 20 min.), Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen, Eirik Kaldheim- Andreas Andreassen, Alban Ramadani (Christoffer Szwarc i 32 min.)

Ubenyttet:

Odin Nordvåg