A-laget

Info før Askim

Lørdag tar vårt A-lag imot Askim på Bellevue. Kampstart er klokken 15:00.

Kampen mot Ås gjennomførte vi på en god måte. Effektiviteten burde ha vært bedre, men positivt at vi i våre to siste kamper har skapt en del målsjanser.

Lørdagens motstander har fått en tøff start på sesongen hvor de så langt står med null poeng. Etter rapportene fra indre Østfold har laget vært en del plaget med skader. I forrige kamp mot et sterkt Kråkerøy 2 lag hadde Askim tilnærmet fullt lag. Her leverte de årsbeste, men tapte likevel 1-0. Etter eget utsagn fortjente de poeng.

Med bakgrunn i dette forventer vi igjen en tøff kamp. Vi har tidligere erfart at det ikke bare er å spasere seg til tre poeng i denne divisjonen. Vi har imidlertid hatt en bra treningsuke og i tillegg leverte vårt b-lag en god kamp mot Navestad (7-0). Vi satser på at det skal bære frukter til lørdag.

Skadesituasjonen forandrer seg dag for dag. For to dager siden hadde vi 26 av 28 spillere disponible. I skrivende stund er vi nede i 22-23. I tillegg har det vært et tøft program for våre juniorspillere i A- stallen. Carl Rosli Lindstøm måtte blant annet ut med en ankelskade i gårsdagens NM kamp mot Lillestrøm. For øvrig en solid kamp av våre juniorgutter. Dessverre endte det med et knepent 2-1 tap. Morsomt at man kan spille jevnt med et Eliteserie jr. lag og et bevis på at vi har mange gode juniorspillere i egen by!

Vi håper at mange tar turen til Bellevue lørdag for å heie fram vårt lokale mannskap.