A-laget

Ny seier for vårt A-lag

Kontrollert 1-0 seier mot Ås.

Vi var forberedt på en vanskelig kamp mot et hardt kjempende Ås- lag.

Etter en litt famlende start tok vi etter hvert kontroll over omgangen. Vi produserte et par enorme sjanser som vi ikke greide å omsette i scoring. I det 29. minutt viste Eirik Kaldheim oppfordrende spill da han ble spilt fri i bakrom. I kamp med en utrusende keeper kom Eirik først på ballen med hodet. Keeperen meide ned vår angrepsspiller, men heldigvis gikk ballen i mål. At sisteskansen til Ås slapp unna med kort her er smått utrolig. En slik forseelse med en utespiller ville fått helt andre konsekvenser. Heldigvis ristet Eirik seg av smellen og fortsatte med det sitt gode spill på venstrekanten.

Inn mot pause kontrollerte vi greit og kunne med det ta med oss en fortjent ledelse til pause.

Fram til det gjensto femten minutter av kampen burde vi ha ledet med tre fire mål. Vi brant noen helt enorme muligheter. Fram til da hadde vertene produsert null og niks. Med kvarteret igjen begynte vi av en eller annen grunn å foreta oss noen rare valg. Dette gjorde at Ås kom noe mer i kampen. Med en ett måls ledelse lever man uansett farlig. Heldigvis holdt vi stand og lot ikke hjemmelaget komme til en kvalifisert målsjanse.

Dermed en fortjent seier som burde ha vært større.

Vi takker Ås for kampen og ønsker de lykke til videre.

Vi ser ut som et solid fotballag om dagen. De siste to kampene har vi produsert 15 målsjanser, men kun scoret to ganger. Vi håper og tror på bedre effektivitet etter hvert som serien skrider fram.

Nå skal vi ha en bra treningsuke før Askim kommer på besøk lørdag.

 

Kampfakta:

Ås- Sprint- Jeløy

4. serierunde Amedia-ligaen

04.05.18. Ås stadion

Resultat:

0-1 (0-1)

Mål:

(29 min.) 0-1. Eirik Kaldheim (Mads Dyrseth)

Målsjanser:

0-7

Lagoppstilling:

Pål Kirkerød- Henrik Hanche Hafskjold, Steffen Bråthen, Terje Tangen, Markus Jensen- Mads Dyrseth (Marius Christensen i 17 min.), Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen (Christoffer Szwarc i to min.), Eirik Kaldheim- Andreas Andreassen, Alban Ramadani (Mustafa Kivrak i åtte min.)

Ubenyttet:

Isak Gullåsen, Carl Rosli Lindstrøm, Joakim Hermansen og Oscar Holmen