A-laget

Seier mot Borgen

Fortjent 1-0 seier mot et godt Borgen- lag.

Vi startet kampen på best mulig vis. Fire minutter inn i kampen tok vi ledelsen ved Mads Dyrseth. Målet kom etter godt kombinasjonsspill. Etter scoringen fortsatte vi med å produsere flust med store sjanser, men dessverre evnet vi ikke å få inn flere baller bak Borgen- keeperen. Bortelaget hadde i løpet av omgangen en stor sjanse som de spolerte.

Dermed sto det 1-0 til pause etter en god omgang av våre gutter. Minuset var at ledelsen burde vært større.

De siste 45 minuttene ble veldig rotete. Vi greide ikke å ta styringen i omgangen. Vi ble med på Borgen- sitt direkte spill. Dette resulterte i mye frem og tilbake fotball. Vi maktet heller ikke å skape like mange sjanser som i første omgang. Alban Ramadani hadde et fantastisk brassespark som hadde fortjent en bedre skjebne, men dessverre for oss sto bortelagets keeper i veien. Borgen hadde i denne omgangen to store sjanser hvor vi var heldige som unnslapp baklengs.

De siste minuttene av kampen hadde vi god kontroll og etter noen tilleggsminutter kunne vi juble for tre fortjente poeng.

Oppsummert en bra første omgang og dårlig 2. omgang. Når dette er sagt en fullt fortjent seier etter sjanser og banespill.

Vi takker Borgen for en spennende kamp og ønsker de lykke til videre.

Ny kamp for våre gutter til fredag. Da venter Ås på bortebane.