A-laget

Målrikt mot Idd

Det endte til slutt med 7-3 seier mot Idd på Risum kg.

Alt lå til rette for en god kamp. Solen skinte fra skyfri himmel og banen var nysloddet og i perfekt stand. I tillegg var vi også godt forberedt på hvordan Idd kom til å fremstå.

Innledningsvis maktet vi dessverre ikke å gjøre ord om til handling. Idd vant nesten alt av dueller og plukket opp all nedfallsfrukt. Vi hadde mye ball, men spilte med labert balltempo og var lite bevisste på hvilke rom vi burde angripe. Dermed fikk hjemmelaget kampen rett inn i sitt spor. De var gode til å klarere opp til sin frontspiss og han lagde mye kaos for et for dagen vaklende Sprint- forsvar. Man kan vel si at man fikk som fortjent da deres nevnte spiss i det 19. minutt herjet rundt med vårt forsvar og gjorde 1-0.  Tolv minutter senere skulle det stå 2-0 da hjemmelaget fikk et korrekt idømt straffespark. Minuttet før pause skulle vi heldigvis få en redusering da Andreas Andreassen utnyttet en grov feil hos hjemmelagets forsvar. Med andre ord en omgang langt unna den standarden vi ønsker.

I pausen var det vanskelig å være uenig om at det som ble levert de første 45 minuttene var dårlige greier.

Vi startet 2. omgang med å være mer på. Dette skulle utover i omgangen gi resultater. I det 55. minutt utlignet vi til 2-2 på et kanonskudd fra Alban Ramadani. Sju minutter senere var igjen vertenes spiss på alerten og kjørte huskestue med vårt forsvar. Med 15 minutter igjen å spille skulle det rakne helt for hjemmelaget. Etter en del dødtid i kampen blåste kampens gode dommer indirekte frispark for våre gutter etter at deres keeper hadde holdt ballen i langt mer enn seks sekunder. Regelen er gjeldende, men praktiseres sjelden, men uansett vanskelig å ta dommeren på dette. Dermed ble det ville protester fra Idd delegasjonen. Frisparket ble banket kontant i mål av Alban Ramadani.

Hjemmelaget var som sagt helt sluttkjørte og vi fikk et hav av rom til å boltre oss i. De siste åtte minuttene puttet vi ytterligere fire mål og vant til slutt helt fortjent.

Oppsummert en huskestue av en kamp av våre utvalgte. Vi varierte fra ekstremt dårlige til meget gode. Når det er sagt viste vi igjen hva slags moral guttene besitter.

Vi takker Idd for et godt vertskap og ønsker de lykke til videre.

Ny treningsuke venter hvor vi forbereder oss til kampen mot Borgen. Den spilles lørdag klokken 15:00 på Bellevue.