A-laget

Info før Idd

Søndag er det klart for bortekamp mot Idd. Avspark på Risum kunstgress er klokken 14:00.

Da har vi unnagjort en uke med både en A- kamp og en B- kamp. Kampen mot FFK 2 ble en ganske god opplevelse. Dette til tross for at vi ønsket oss tre poeng, men fakta var at vi møtte et veldig bra 4. divisjonslag. Trøkk og innsastsen var upåklagelig. Dessverre var ikke dette tilfellet for vårt B- lag. De tapte 2-1 mot et godt organisert Trosvik- lag.

Idd havnet som kjent på 2. plass i 5. divisjon forrige sesong. De kom noen poeng bak vårt B- lag som vant divisjonen. Nå har det skjedd en del med begge lag siden den gang.

Idd fremstår en del sterkere enn på samme tid i fjor. Likevel tapte de sin serieåpning 4-0 mot Kråkerøy 2. I følge rapportene var kampen jevnere enn resultatet tilsier og Idd hadde blant annet to skudd treverket. De er et robust lag med noen gode enkeltspillere. I tillegg kommer de sikkert til å gi bånn gass mot oss.

Når dette er sagt er vi inne i en positiv trend. Vi har over tid prestert på et bra nivå. Dette har vi et ønske om å fortsette med. Tar vi med oss innstasen fra FFK 2 kampen bør det være gode muligheter for tre poeng.

Vi har fortsatt litt smårusk i maskineriet, så det er i skrivende stund et par spørsmålstegn rundt lag og tropp. Slik det ser ut nå er det sannsynlig at det blir noen endringer fra startoppstillingen mot FFK 2. Vi blir litt klokere etter lørdagens trening.

Til tross for to dårlige prestasjoner fra B- laget har enkelte spillere utenfor elleveren vist gode tendenser. Vi håper og tror de som får muligheten gir vårt lag et løft.

Kampen spilles søndag på grunn av at hjemmelaget har et arrangement lørdag.

VI håper mange tar turen til grensebyen for å støtte våre gutter.

Vel møtt!