A-laget

Poengdeling i serieåpningen

1-1 mot FFK 2 i en spennende og fartsfylt kamp.

FFK 2 kom med et ungt lag til Bellevue, men med sju spillere som tilhører A- stallen.

Det var også bortelaget som tok initiativet i kampen, men det uten å skape noen store farligheter. Vi kom etter hvert mer inn i kampen og spilte oss til et par potensielle farligheter. Etter en halvtime fikk gjestene frispark som skulle finne veien til mål. Litt irriterende i etterkant at vi ikke stablet flere i mur da vi i løpet av treningsuken var vitne til Yousef Chaib sin frispark scoring mot Kråkerøy 2. Vår to mannsmur ble i dette tilfelle for svak, og nevnte Chaib greide å få ballen rundt muren og ballen i mål.

Inn mot pause hadde begge lag noen muligheter, men da ingen greide å omsette disse sto det 0-1 til pause.

Vi startet 2. omgang friskt og fikk et bra trøkk på FFK, men laget fra plankebyen holdt stand. I det 70. minutt skulle vi imidlertid få uttelling. Med sitt første spark på ballen vartet Mustafa Kivrak opp med et fantastisk skudd fra 25 meter. Ballen føk inn bak en forfjamset Aleksander Karstensen i FFK buret.

Etter dette hadde vi et bra momentum og håpet på en scoring til. Nå så ikke skjedde døde vår gode periode noe ut. De siste ti minuttene ble det mye fram og tilbake fotball mellom to lag som hadde løpt mye og fort. Da Ingen av lagene maktet og avgjøre kampen ebbet det ut med 1-1.

Etter banespill og sjanser et rettferdig resultat.

Oppsummert så la vi ned mange kilometer med løping. VI tok for oss i duellspillet og viste oss fram som et godt kollektiv. Når dette er sagt ble vi noen ganger litt for «låst»/»hete» i valgene vi foretok oss. Hadde vi hatt mer ro/kvalitet i disse situasjonene kunne vi kanskje ha spilt oss til flere sjanser. Vi kom oss også til flere innlegg/innleggsmuligheter, men kvaliteten på disse kunne ha vært bedre utført.

Uansett, en bra gjennomført kamp mot et godt FFK 2 lag.

Nye muligheter til søndag. Da venter Idd på bortebane.