A-laget

Exit i cupen

Mye bra til tross, så endte det med 5-2 tap mot et sterkt Ullern- lag.

Vi stilte godt forberedt til kampen mot en av avdelingsfavorittene i 3. divisjon.

Innledningsvis hadde vi god struktur i etablert forsvar. VI slet litt med å komme oss i samlet press, noe som gjorde at Ullern hadde et markant ballinnehav. De kom til noen farligheter, men vi sto godt imot både på dødball og innlegg.

Etter hvert fikk vi justert vårt press. Da fikk vi hyppigere brudd hos motstanderen, noe som gjorde at vi fikk låne mer av ballen. Vi var også tidvis gode til å spille av gjennvinningspresset til motstanderen. Til sammen gjorde dette at vi begynte å skape sjanser. Dessverre så evnet vi ikke å omsette noen av disse i scoring.

Midt i våre gode periode var det isteden hjemmelaget som skulle ta føringen. Et innlegg med påfølgende smart innløp gjorde at vertene kunne ta med seg 1-0 til pause. Honnør til Ullern for et fint angrep, men fra vårt ståsted et for enkelt baklengsmål.

Likevel var vi optimistiske i pausen. VI hadde levert en god omgang hvor vi absolutt var med på notene.

Vi fikk også en god start på 2. omgang, men igjen, midt i vår god periode så var hjemmelaget kliniske og noe heldige. Et skudd fra 20-22 meter traff en av våre spillere, og ballen skiftet retning og fant hjørnet. Også denne scoringen kunne ha vært unngått med tidligere press på ballfører.

Som ikke det var nok skulle vi igjen bli hardt straffet. I en situasjon hvor vi hadde godt gjennvinningsklima som vi ikke benyttet oss av, fikk vertene kontret inn 3-0.

Vi skiftet med det formasjon og gikk på en måte «all in». Det tok ikke lang tid for nok en kontring sendte Ullern videre i til første runde. VI ga oss imidlertid ikke og fikk en fortjent redusering med Mads Dyrseth.

Kampen gikk nå inn i fullstendig fram- og tilbake modus. Det ble skapt sjanser fra begge lag hvor det tilslutt endte med 5-2 sier for hjemmelaget. De siste fem minuttene var vi ganske så sluttkjørte og her var vi heldige at hjemmelaget ikke scoret flere mål.

Oppsummert så leverer vi i store deler av kampen en veldig bra kamp. Vi skaper sjanser og har bra trøkk på et meget godt 3. divisjonslag. Da kampen sto og vippet var det Ullern som klarte å få den første scoringen. Hadde isteden vi åpnet målprotokollen så kunne kanskje kampen fått et annet utfall.

Uansett, mye oppløftende og en fin generalprøve før seriestarten mot FFK 2.

Vi takker Ullern for en morsom kamp og ønsker de lykke til med sesongen.

For vår del venter fire treninger før kampen mot FFK 2. Lørdag er det også B- kamp mot Tronvik FK.