A-laget

Info før Ullern

Onsdag spilles 2. kvalifiseringsrunde til NM. Kampstart er klokken 19:00 på CC- Vest arena.

Etter en flott uke i Tyrkia er vi nå tilbake i hverdagen. Av mulige lag vi kunne bli satt opp mot i runde to av kvalifiseringen var vel Ullern noe av det tøffeste vi kunne få.

Laget fra Oslo- Vest har levert sterke resultater i vinter og mange holder Ullern som en av opprykkskandidatene fra 3. divisjon. I første runde beseiret de et sterkt Holmlia-lag med 3-0 på bortebane. Ullern har siden det møtt Asker i treningskamp hvor de tapte 5-0.

Vi hadde også to jevne oppgjøre mot Ullern forrige sesong da det ble 1-1 på Bellevue og hvor vi tapte 2-1 i Oslo.

Hjemmelaget må innfinne seg med å være klare favoritter, men vi har vist i løpet av vinteren at vi kan hamle opp med lag fra høyere nivå. For å få til dette i morgen må vi ha en høy grad tilstedeværelse og ikke sluntre unna med detaljene. Med dette i bagasjen kan vi forhåpentligvis nå første ordinære runde.

Når det gjelder status hos vårt lag så er det noen få spørsmålstegn. Sander Aune Braathe våknet opp fredag morgen med en vond ankel og spilte derfor ikke kampen mot Herstedøster. I hans fravær leverte Steffen Magnar Bråthen en meget god kamp. Niklas Engebretsen måtte også ut like etter pause mot danskene. Status på disse vet vi mer om etter kveldens trening. I tillegg mangler vi Ole Kristian Hagmann og Jørgen Lindum Røine (ute resten av sesongen). Dette betyr at skadesituasjonen er sterkt forbedret fra tidligere i vinter. Keeper Pål Kirkerød er også fraværende grunnet jobb.

Vi gleder oss igjen til kamp og håper å fortsette den gode trenden vi er inne i.