A-laget

Vellykket treningsleir i Tyrkia

Vårt A- lag er nå tilbake på norsk jord etter en særdeles produktiv uke i Belek, Tyrkia.

Vi var 31 spillere som satte seg på Corendon flyet fra Gardemoen lørdag 24. mars. Blant disse befant det seg fire hospitanter fra juniorlaget. Det var kun Ole Kristian Hagmann som ikke var med. I tillegg til undertegnede var også Neil Masters, Roar Jensen med som assistenttrenere, og Knut Markhus som keepertrener. Sist men ikke aller minst må nevnes team manager og reiseleder Runar Syversen. Han hadde som vanlig stål kontroll på gruppen hele uken.

Det har vært en sann glede å være trener til en såpass profesjonell gjeng. Alle øktene har blitt gjennomført med stor tilstedeværelse og humør. Etter hver trening restituerte spillerne enten i bassenget eller i Middelhavet. Dette gjorde sitt til at vi har hatt nesten samtlige tilgjengelige hele uken. Med ti økter og to kamper på gress vitner det om at det vi gjør i fellesskap er riktig.

Ellers har hele turen vært helt fantastisk. Hotell, baner, mat og service har vært upåklagelig. Det ble også satt et verdig punktum med 16-0 seier for B- laget og 2-1 til A- laget. Som resultatet tilsier var motstanderen fra Sveits ikke av ønsket standard, men uansett motstand er det sterkt å vinne med slike sifre. Skal litt til å holde fokuset oppe, men det gjorde gutta til glans.

A- laget møtte heldigvis et meget godt lag fra Danmark. De var robuste og bra organisert. Utover kampen framsto vi som bedre trent og avgjorde kampen på det. En meget solid gjennomføring av vårt mannskap.

Alt dette ble toppet med en god felles middag på en av hotellets mange restauranter. Som dessert vartet unggutta og førstereis farerne opp med uforglemmelig underholdning. At så mange kan bevege seg langt utenfor komfortsonen er det bare å ta av seg hatten for. Disse kan mer enn å spille fotball….

Takk til klubben som lot oss dra på denne treningsleiren. Stor takk til Inter Training Norge og SB Sport for særdeles god service. Ekstra stor takk fra undertegnede til spillegruppen, Runar, Knut, Neil og Roar. Dere bidro med kvalitet!

Nå er det tilbake til hverdagen.

For bilder og daglige oppdateringer henvises dere til klubbens Instagram konto og klubbens Facebook side.

Kampfakta:

Sprint- Jeløy 2- FC Sarojovo 92 (Sveits)

Resultat:

16-0 (11-0)

Målscorere:

Aleksander Holmen x6, Marius Christensen x3, Mustafa Kivrak x3, Carl Rosli Lindstrøm, Terje Tangen, Martin Olsen og Joakim Hermansen:

Lagoppstilling:

Pål Kirkerød- Henrik Hanche Hafskjold, Terje Tangen, Amandus Holme Hovrud, Petter Kobberstad- Marius Christensen, Christoffer Szwarc (Daniel Ark Saastad i 45 min.), Oscar Holmen, Carl Rosli Lindstrøm- Alkesander Holmen Nordseth og Mustafa Kivrak.

Magnus Meyer, Joakim Hermansen, Martin Olsen og Lukas Lewe Dukazin fikk også rikelig med spilletid.

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Horstedøster IC (Danmark)

Resultat:

2-1 (0-1)

Målscorere:

Eirik Kaldheim og Mads Dyrseth

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Niklas Engebretsen (Henrik Hanche Hafskjold i 40 min.), Steffen Magnar Bråthen, Numan Øzdemir, Markus Jensen- Mads Dyrseth, Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen, Eirik Kaldhiem- Andreas Andreassen (Joakim Hermansen i 20 min.), Alban Ramadani