A-laget

Videre i cupen

3-0 mot Borgar på Bellevue. Nå venter Ullern på bortebane 4. april.

Veldig kort oppsummert så var første omgang ujevn. Vi slet litt med presset vårt og rotet det noe til på egen banehalvdel med ball. Vi var giftige på overganger og skapte noen store sjanser på dette. En av disse ble satt i mål av Eirik Kaldheim.

De siste 45 minuttene var det ganske så stor forskjell på lagene. Alban Ramadani satte inn 2-0 etter en flott pasning fra Numan. På overtid løp Marius Christensen fra alt av Borgar- spillere og kunne enkelt fastsette en grei 3-0 seier.

Ellers morsomt med hele 6 debutanter. Fem av disse født i år 2000.

Nå venter et sterkt Ullern- lag i 2. kvalifiseringsrunde. Dette blir en fin og tøff utfordring for våre gutter. Ullern har i vinter sett meget solide ut. De vant 3-0 i sin første runde kamp borte mot Holmlia.

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Borgar

Resultat:

3-0 (1-0)

Mål:

(44 min.) 1-0. Eirik Kaldheim (Alban Ramadani)

(56 min.) 2-0. Alban Ramadani (Numan Øzdemir)

(90 min.) 3-0. Marius Christensen (Niklas Engebretsen)

Målsjanser:

8-3 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Niklas Engebretsen, Sander Aune Braathe, Numan Øzdemir, Markus Jensen- Mads Dyrseth (Marius Christensen i 13  min.), Aleksander Braun Andresen (Oscar Holmen i ett min.), Erik Halvorsen, Eirik Kaldheim- Alban Ramadani, Mustafa Kivrak (Carl Rosli Lindstøm i 13 min.)

Ubenyttet: Pål Kirkerød, Steffen Magnar Bråthen, Joakim Hermansen, Henrik Hanche Hafskjold