A-laget

Info før Borgar

Onsdag starter sesongen med første kvalifiseringsrunde til NM. Motstander er divisjonskollegaen Borgar. Kampstart er klokken 19:00 på Bellevue.

Ser man ut av vindu så er det ikke mye som tyder på at det er sesongstart. På Bellevue ligger det snø rundt hele banen. Heldigvis er banen ganske så bra og publikum vil nok ikke ha de største utfordringene med å finne seg en plass.

Etter oppstart i slutten av november har vi fått trent bra. VI har hatt fire økter i uken hvor vi fra slutten av januar har hatt tre økter pluss kamp. Kun en trening har blitt avlyst på grunn av snø.

Trening og kampgrunnlaget hos enkelte spillere er fortsatt ikke helt på topp. Dette fordi vi har vært ganske så skadeplaget. De som imidlertid har fått trent bra uten skadeavbrekk er i god form. Dette ble bekreftet på testen spillerne måtte igjennom forrige uke.

Vi startet opp med å spille treningskamper i slutten av januar. Fram til nå har vi gjennomført sju kamper. Fire mot lag fra 3. divisjon og tre fra 4. divisjon.

Mot lag fra samme 4. divisjon har det gått slik:

Rakkestad 2-1, Nordstrand 2-1 og Nesodden 4-1.

Motstandere fra 3. divisjon:

Kvik Halden 1-6, Kråkerøy 1-1, Østsiden 1-4 og Selbak 4-3

Kort oppsummert har vi fått gode svar på hvor vi ligger an i løypa. Vi må si at utbytte fra kampene har vært fruktbare. Tre-fire av omgangene har vært langt under middels. De resterende har vært fra godkjent til godkjent pluss.

Onsdagens motstander er et lag som har stabilisert seg på et bra 4. divisjonsnivå. De har en rutinert tropp med mange gode 4. divisjonsspillere. Mange av disse har også erfaring fra et mye høyere nivå. Spesielt kan nevnes Alvaro Baigorri og Berat Jusufi. Videre har de en solid sisteskanse Lars Brudalen, som også har en halv sesong i Sprint- trøya. En annen spiller med lang fartstid i Sprint er Erik Tangen.

Når det gjelder status i vårt mannskap så er det bedring i skadesituasjonen. I skrivende stund er det kun Daniel Ark Saastad, Jørgen Lindum Røine og Ole Kristian Hagmann som ikke er i trening. De resterende er med for fullt. Mange av disse trenger nok mer trening før de er klare for kamp.

Vi forventer en tøff og spennende kamp.

Vi gleder oss til sesongstart og håper dere gjør det samme.