A-laget

Info før Strømsgodset 2

Mandag klokken 19:00 er det avspark på Marienlyst stadion.

Etter et tungt tap i forrige kamp mot Holmen håper vi å slå tilbake i kveldens kamp mot Strømsgodset 2.

Kampen blir garantert en tøff oppgave for våre gutter. I det motsatte oppgjøret hadde vi marginene på vår side. Strømsgodset vant sjansestatistikken ganske klart i den kampen, men dette er vel den eneste kampen vi har hatt litt flaks og flyt. Laget består stort sett av juniorspillere av meget god kvalitet. I noen hjemmekamper har de supplert på dette laget med erfarne Eliteserie- spillere.

Mulig de også gjør dette i kveldens kamp, men dette er likevel noe vi ikke har særlig fokus på. Vi må isteden finne nøkkelen på hvordan vi skal få ballen i mål. Dette har vært vår største hemsko de siste kampene. Til tross for at vi ikke leverte en strålende prestasjon mot Holmen produserte vi nok til å vinne kampen. Antageligvis vil vi ikke få like mange muligheter i kveld. Derfor bør vi sette de sjansene vi får.

Mannskapsmessig er status at vi fortsatt har flere ute. Dette er:

Numan Øzdemir (bortreist), Fredrik Wasenius (syk), Christopher Hjelkrem (skadet), Ole Kristian Hagmann (lyskestrekk) og Marius Christensen (skulder).

De tre førstnevnte er klare til uka. Ole Kristian Hagmann er nok ute 3-5 uker. Marius Christensen er ute resten av sesongen.

Vi gleder oss til kveldens kamp!