A-laget

Tungt tap mot effektive Holmen

Til tross for 6-2 i målsjanser i favør oss endte det med 2-0 tap.

Innledningsvis hadde vi et lite initiativ på begivenhetene, men vi greide ikke å omsette dette i noen scoringer.

Etter 11. minutter fikk bortelaget en corner. Denne tok de kort hvor ballen omsider havnet hos Kristian Jacobsen Istre. Fra hjørnet av 16- meteren fikk han stjernetreff og ballen føk opp i det lengste krysset. En flott scoring, men her burde vi kommet oss i press på målscoreren tidligere.

Etter ledermålet var det jevnspilt, men i det 26. minutt skulle bortelaget øke sin ledelse til 2-0. Et balltap på midtbanen ble utnyttet til det maksimale. En pasning og skudd senere lå ballen i mål.

Resten av kampen stanget vi mot et kompakt Holmen lag. Det ble utrolig mye nesten i alt det vi foretok oss. De mulighetene vi fikk greide vi ikke å omsette i scoring. Da vi først fikk ballen i mål ble dette annullert for offside. Dette var dagen hvor vi kunne ha spilt lenge uten nettsus.

Oppsummert skapte vi nok til å vinne kampen, men en kampavgjørende ferdighet er å putte ballen i mål. Til tross for flere målsjanser enn motstanderen var ikke prestasjonen slik som ønsket. Det ble veldig urytmisk de gangene vi skulle angripe. I tillegg manglet vi den siste lille råskapen i vårt spill. Holmen forsvarte seg godt og de fikk kampen inn i sitt spor.

Tidligere hadde vi et problem med å tillate for mange målsjanser imot. I de tre siste kampene har vi greid å «tette igjen» bakover, men til gjengjeld har vi trøblet med effektiviteten framover i banen. De siste tre kampene har vi vunnet målsjansestatistikken (5-2), (4-3) og 6-2. Dette har kun endt med tre poeng og 1-4 i målforskjell.

Fram til neste kamp får vi prøve å jobbe med vårt angrepsspill uten at det går på bekostning av det defensive. Neste motstander er for øvrig Strømsgodset 2 i Drammen.

Vi takker Holmen for kampen og ønsker de lykke til videre.

 

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Holmen

19. serierunde Norsk Tipping- ligaen avd.1

02.09.17 Refsnesbanen

Tilskuere:

92

Resultat:

0-2 (0-2)

Målsjanser:

6-2 (Moss- avis)

Mål:

(11 min.) 0-1. Kristian Jacobsen Istre

(32 min.) 0-2. Alexander Fosse

Målsjanser:

6-2

Lagoppstilling:

Anders Korsnes- Leon Dokland Ludvigsen, Terje Tangen, Jørgen Lindum Røine (Ole Kristian Hagmann i 45 min.), Henry Isegran- Erik Halvorsen, Markus Børud Kamark, Ervin Kozica (Markus Jensen i 13 min.)- Alban Ramadani (Henning Johannessen i 27 min.), Andreas Andreassen, Eirik Kaldheim (Mads Dyrseth i 27 min.)

Ubenyttet:

Odin Nordvåg, Mohammed Saleban