A-laget

Info før Holmen

Lørdag tar vi imot Holmen til en viktig kamp. Grunnet arbeidet med reparasjon av undervarmen på Bellevue så spilles kampen på Refsnesbanen. Kampstart et klokken 16:00. (NB! Gratis inngang).

Etter en god prestasjon mot MFK ble det dessverre ikke noe poeng. VI tar imidlertid med oss alt det positive fra kampene mot Ullern, Oppsal og MFK. Vi håper dette vil resultere i tre poeng mot Holmen.

I det motsatte oppgjøret endte det med poengdeling. Etter dette har lagene plukket omtrent like mange (få) poeng. Skal et av lagene ha en ok mulighet til å berge plassen bør denne kampen vinnes.

Holmen har vist ved flere anledninger at det kan være et vrient lag å møte. Blant annet greide de 0-0 borte mot MFK. Det er et lag som har noen gode enkeltspillere og som kan avgjøre kamper i begge ender av banen.

Vi har igjen gode treninger i beina og det er mange som viser solid form om dagen.

Til denne kampen mangler vi Numan Øzdemir som er på bryllupsreise. Ellers så var Fredrik Wasenius uheldig i B- kampen mot Tronvik. Han fikk en skikkelig smell i ankelen. I skrivende stund er det usikkert hvor lenge han er ute. Videre er også Christopher Hjelkrem (lyske), Daniel Ark Saastad (hamstring) og Marius Christensen (skulder) utilgjengelige.

Gledelig er det at Henning Johannessen er tilbake igjen for fullt.

Troppen finner dere her:

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6653796

Vi håper på solid støtte fra våre supportere denne lørdagen.

Vel møtt!