A-laget

Tap i byderbyet

Det ble en flott dag på Melløs hvor nesten 2200 tilskuere hadde møtt opp. Til tross for at vi skapte flere målsjanser enn hjemmelaget endte det dessverre med 2-0 tap.

Alt lå til rette for en underholdende og flott kamp i august solen på Melløs.

Vi tok umiddelbart tak i kampen og vi så gode ut de første minuttene. Dessverre skulle vi etter 5. minutter falle tilbake til gamle synder. Gode bevegelser på topp hos MFK gjorde at vi ikke greide å falle av tidsnok med vår bakre firer. Dette gjorde at Rene Elshaug hos hjemmelaget stakk i bakrom. Vår keeper Anders Korsnes havnet på hvaldistanse, og dermed kunne hjemmelagets gode midtbanespiller enkelt runde Anders å putte ballen i tomt mål.

Noen minutter senere skulle vi få en stor mulighet på corner, men ballen ble klarert på streken. Returen kunne også ha blitt farlig, men også denne ble klarert.

I denne perioden bølget det fram og tilbake i solen på Melløs. Thomas Klaussen hadde en god heading i stolpen og vi hadde noen tilløp som ikke endte med noe resultat.

I det 23 minutt angrep hjemmelaget på vår venstre side. Etter noen pasninger greide de å lage et stort rom rundt vår forsvarsrekke. Et veggspill sendte Morten Gievær alene med keeper og vips så sto det 2-0. Kjipt siden det så langt hadde vært jevnspilt.

Like før sjanse skulle vi få vår tredje store sjanse på en flott overgang. Innbytter Mads Dyrseth spilte elegant fri Andreas Andreassen alene med keeper. Dessverre havnet avslutningen høyt over mål.

Med 3-3 i sjanser etter første omgang var det derfor noe surt å ligge under 2-0 til pause. Ser man bort i fra baklengsmålene så hadde vi spilt en bra omgang.

De siste 45 minuttene ble kanskje ikke så severdig for publikum. Det ble produsert lite fra begge lag. Andreas Andreassen fikk igjen en gedigen mulighet alene med keeper, men siden han ikke fikk avsluttet ble det ikke registrert som en målsjanse. I det 90 minutt fikk vår spiss igjen en alle tiders sjanse. Denne gang fikk han en flott innlegg fra Henry Isegran, men fra kort hold fikk vår spiss et dårlig treff med sitt hodestøt.

Det siste som skjedde var at Thomas Klaussen hos vertene ble spilt alene igjennom. Som Andreas sin sjanse fikk ikke hjemmelagets kaptein avsluttet.

Dermed endte det med et surt 2-0 tap for våre gutter. Spillemessig var det ikke lett å se at det var topp mot bunn, men der hvor det gjaldt som mest viste hjemmelaget seg som et topplag verdig. 4-3 i målsjanser til oss gir en grei oppsummering av kampen.

Vi tar med oss prestasjonene fra våre to/tre siste kamper. Basert på disse kampene ser vi nå mye mer solide ut. 7-5 i målsjanser i favør oss mot to topplag er noe vi tar med oss videre i en spennende innspurt av sesongen.

VI gratulerer MFK med seieren og ønsker de lykke til med resten av sesongen.

Takk også til publikum for god stemning!